De ce sa iti montezi o alarma auto

Se stie ca barbatii isi iubesc masinile. Modele noi sau mai vechi, cu mai multi sau mai putini cai putere, barbatii vor sa-si stie intotdeauna masinile in siguranta. Multi posesori de autoturisme investesc mii de euro in masina lor si tocmai de aceea doresc sa le fie in orice secunda masina in siguranta deplina.

Camere supraveghere

De exemplu, pentru un tata sau un sot, poate fi destul de traumatizant sa-si lase masina pe mana copilului, respectiv  sotiei. Protejati-va investitia cu ajutorul unui kit de supraveghere conceput pentru masini, care va permit sa fiti in permanenta „in masina” cu incepatorul dvs.

Exista numeroase modele de camere de supraveghere video auto, avand optiunea de a alege intre numeroase functii, de la camere de supraveghere care filmeaza atat in interior cat si in exterior, la sisteme video cu sistem GPS incorporat, pentru a obtine detalii despre locatie si alerte de viteza, in plus fata de imaginile capturate. Cei „supravegheati” nu vor fi tocmai bucurosi, insa aceste camere de supraveghere pentru masini pot reda dovezi concludente in caz de accident sau in litigii privind asigurarea.

Asa cum camerele de supraveghere video au devenit indispensabile pentru proprietarii de afaceri care vor sa fie non-stop la curent cu bunurile, locatiile sau comportamentul angajatilor, camerele de supraveghere video pentru masini sunt la fel de importante pentru monitorizarea obiceiurilor angajatilor la volan. Aceste tipuri de camere sunt de obicei dotate cu functie de infrarosu pentru vedere pe timp de noapte si cu baterii cu durate lungi de functionare. Si desi nu sunt concepute in acest sens, de obicei aceste camere sunt activate de miscare si sunt capabile de a capta orice incercare de spargere sau vandalism asupra autoturismului dvs.

Vezi si:  Iata viitorul masinii electrice, conform Audi

Exista pe piata o gama foarte variata de modele de camere de supraveghere auto: de la sisteme simple, la kit-uri complexe, cu numeroase functii si optiuni de captare si redare a imaginilor (high definition), sisteme unitate DVR si LCD incorporat care va permite vizualizarea instanta a imaginilor surprinse, diferite rezolutii si optiuni de vizualizare a imaginilor de la distanta.

Indiferent de nevoile dvs., exista  sigur cel putin un model de camera de supraveghere potrivit pentru masina dvs.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *