Samsung Galaxy Fit

A venit momentul sa trec si pe Android 2.2 Froyo , cu ajutorul noului meu telefon Samsung Glaxy Fit , luat de la cosmote la abonamentul de 6.20 euro ,iar telefonul a costat 400 lei.

Am vrut un telefon cu touchscreen pentru ca nu am mai avut,pana acum am detinut un nokia e51 pe care si acum il am si inca este un telefon foarte bun.Dar sa revenim la samsung ,are un aspect foarte frumos,cu o margine din metal ,butoanele din stanga si dreapta sunt senzitive si isi fac treaba foarte bine.Telefonu vine cu un ecran de 3.3 inches,TouchWiz v3.0 si Accelerometer sensor.Tin sa precizez ca merge foarte bine touchscreen-ul,raspunde foarte bine la comenzi,datorita procesorului de 600 mhz ,nu e cine stie ce dar e foarte bun,dar un dezavantaj este ecranul care are 256 k ,dar consuma la baterie de rupe.

Telefonul mai detine si o camera de 5 MPX,dar nu este cine stie ce de ea,sunetul se aude foarte tare si clar,are functie de WI-FI si Hot Spot ,are incorporat si GPS care merge foarte bine si gaseste satelitul imediat,eu am pus IGO 8 si merge excelent.

La capitolul baterie sta cam prost ,de ce ? Pentru ca daca folosesc netul 1 ora , jucat o ora , muzica jumatate de ora si GPS se duce cam intr-o zi . Ecranul consuma cam jumatate din baterie.In tot timpul acesta cat l-am folosit nu a dat nici o eroare ,ma gandeam sa ii fac update la 2.3 Froyo.Un dezavantaj care l-am observat si ma enerva este faptul ca la inceput aplicatiile care le instalam ,nu toate , doar unele se instalau in memoria telefonului si se umplea imediat..asa ca am luat un programel de patchuit si problema s-a rezolvat imediat.

Venind vorba si de aplicatii,sta foarte bine aici de cand l-am luat si pana in momentul de fata am 50 de aplicatii pe el ,jocuri,aplicatii funny,si altele…o sa revin cu un pack care o sa il pun spre download.

Pachetul telefonul a venit cu manual,cablu de date,card de 2 GB si adaptor dar casti nu a avut,un dezavantaj.Deci pentru impatimitii de Android eu va recomand telefonul acesta , este un telefon accesibil tuturor care doresc touchscreen.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.