Samsung SmartThings isi extinde gama cu o camera de securitate Wifi, bec inteligent, si dop inteligent

Samsung SmartThings a devenit una dintre platformele noastre preferate de case inteligente, gratie usurintei de folosire si sprijinul larg pentru hardware-uri terte. Acum se extinde cu trei dispozitive de marca SmartThings: o camera de supraveghere interioara, un bec inteligent si un dop inteligent.

Camera SmartThings realizeaza clipuri video in rezolutie de 1080p, cu suport de gama dinamica mare (HDR) si facilitati de vedere nocturna, cu LED-uri infrarosu. Camera de interior transmite un camp de vedere mai bun ca in general, de 145 de grade.

Un detector de miscare incorporat cu zone de detectie personalizabile poate face diferenta intre oameni, animale sau obiecte, si prin urmare va trimite alerta pe smartphone-ul tau. Suportul audio pe doua cai iti permite sa ai o conversatie cu persoana care se afla in fata camerei.

Camera cu Wifi vine cu 24 de ore de stocare video pe cloud fara nici un cost aditional, care se poate extinde pe patru camere SmartThings.

In plus pe langa noua camera, SmartThings lanseaza un bec inteligent LED si un conector inteligent de interior. Becul inteligent ieftin are un aspect conventional A19 model cu un surub de baza E26, care produce 806 lumeni (aproximativ echivalent cu 60 watt) si consuma doar 9 wati de energie. Produce lumina alba, calda de 2,700K si sprijina intunecarea. Becul este echipat cu Zigbee 3.0 radio, care supporta Zigbee Home Automation 1.2 spec.
SmartThings Wifi Smart conector vine la un pret accesibil. Sustine lampi si aparate mici, transmite curent maxim de 15 amps, si suporta incarcarea electrica de 1,800 wati. Conectorul inteligent si becul inteligent poate fi controlat cu comenzi vocale.

Vezi si:  Un dormitor pe gustul tau

Camera si conectorul poate fi folosit cu sau fara Samsung SmartThings Hub, pentru ca se pot conecta direct pe Wifi. In orice caz, becul inteligent bazat pe Zigbee va depinde de Hub pentru programare, si alte comenzi de automatizare a casei.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.