Sistemul CISS

Ca tot o sa ma mut la noua mea vila , si o sa imi cumpar si un nou laptop o sa am nevoie si de o imprimanta buna si de calitate la care sa nu schimb cartusele mereu si sa cheltui mai mult de cat am dat pe imprimanta. Sa-i fac un refill ma costa destul de mult.

Am dat si eu pe google sa caut imprimante cat mai bune si am dat de sisteme CISS. Din cate am citit eu este un sistem destul de bun,chiar foarte genial. De ce este bun acest sistem CISS? Pentru ca este un sitem format din mai multe rezervoare de cerneală, care se atasează imprimantei.Pot fi 4 sau 8 rezervoare de cerneala atasata imprimantei in functie de modelul acesteia. Cu acest sitem poti face sute de printuri foarte bune. Cu o sticluta de cerneala de 100ml tipăresti cat ai tipari cu aproximativ 50-60 de cartuse normale, deci iesi mult mai profitabil cu un astfel de sistem.

Din cate am vazut eu pe net cissmarket mi se pare cel mai convenabil sitem pentru ca este simplu de instalat,calitate imprimarii este excelenta si poti economisii mai multi bani.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.