Stranger Things sezonul 3: tot ce stim

Netflix a confirmat ca Stranger Things 3 va debuta pe data de 4 Iulie. Pe 1 ianuarie, serviciul de streaming a prezentat noul poster care anunta data premierei.
Pe poster sunt Eleven si Mike tinandu-se de mana in timp ce intreaga brigada se uita la un foc de artificii cu 4 Iulie afisat. Eleven si Will sunt singurii care se uita in spate, in timp ce Dustin, Lucas si Max par ca se uita la artificii.
Dupa aparitia afisului, fanii au observat repede sobolani alergand in prim plan si au inceput sa isi imagineze teorii, cum ca sezonul nou ar putea sa ne introduca un nou pericol ‘’demo-rats.’’ Unul dintre episoadele viitoare a primit titlul ‘’The Mall Rats ‘’teoria s-ar putea sa se confirme.
Timpul de asteptare intre sezonul 2 si sezonul 3 a fost mai mare decat intre sezonul 1 si 2. Unii dintre fani au crezut ca sezonul 3 a fost anulat dar asta nu este adevarat. Stranger Things cu siguranta o sa revina cu sezonul 3.
Fratii Duffer si Shawn Levy vor sa ne aduca ceva mai grandios si mai bun decat anul trecut. Unul dintre motivele principale este ca au folosit mai multe efecte speciale dar ne-au lamurit ca merita asteptarea.
In 2017 Levy a spus ca sezonul 3 o sa aiba opt sau noua episoade dar deja se stie ca vor fi opt episoade. Din pacate inca nu a aparut un trailer intreg. Actiunea sezonului 3 o aiba loc in 1985. Cu un an mai tarziu, dupa sfarsitul sezonului 2.
Fratii Duffer ne-au spus ca in episoadele noi, copiii cresc si o sa se lupte cu pubertatea pentru ca si in viata reala actorii au ajuns la pubertate.
Producatorul executiv, Levy, a confirmat ca Eleven si Mike si Lucas si Max vor fi impreuna in sezonul 3. Sunt puternici impreuna deci relatia lor continua dar sa nu uitam ca vorbim de copii de 13-14 ani, nu se stie cat tine o iubire in perioada asta a vietii.
Sezonul 3 nu este ultimul sezon, o sa mai fie cel putin un sezon dar nu este inca precizat cat de lung o sa fie Stranger Things.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.