Tipuri de tigari electronice

De mai bine de 10 ani, tigara electronica a reusit sa acapareze din ce in ce mai multa atentie si sa faca un numar din ce in ce mai mare de fumatori sa faca tranzitia de la tutun la lichidul tigarii electronice. Timpul a reusit sa aduca si o diversitate destul de mare de tigari electronice, asadar, inainte de a face o achizitie este bine sa te asiguri care sunt cele mai populare variante.

Tigareta electronica

Este un urmas direct al tigarii electronice clasice, aparute in urma cu mai bine de 10 ani. Este o tigara care seamana destul de mult cu tigara din tutun, avand acelasi diametru sau un diametru putin mai mare. Exista tigarete electronice care imita la perfectie tigara din tutun, chiar si atunci cand vine vorba despre culoare, insa numarul lor este in scadere, deoarece o astfle de forma poate sa limiteze destul de mult capacitatea bateriei.

Printre numeroasele variante de tigari electronice smokemania, pot fi descoperite si tigarete electronice. Aceste modele sunt ceva mai ieftine, sunt compuse din acumulator si un ansamblu compact cu rezervor, atomizor si mustiuc, si sunt, de regula foarte simple, fiind ideale pentru incepatori. A existat o perioada in care existau chiar tigarete electronice de unica folosinta, insa nu erau tocmai economice.

Tigara electronica comuna

Este o solutie voluminoasa, ideala pentru fumatorii care isi doresc gust si o experienta cat mai bine conturata. O astfel de tigara are, de regula, un acumulator mai mare, ceea ce permite utilizarea intensiva. Ceva mai costisitoare, o astfel de tigara este si mai complexa, avand sisteme separate de vaporizare, rezistori separati si baterie ce poate sa fie inlocuita cu usurinta.

Este o alegere excelenta pentru utilizatorul obisnuit, deoarece aduce un echilibru intre toate calitatile pe care ar trebui sa le aiba o tigara de buna calitate.

Vaporizatorul

Este o tigara electronica inedita, care nu are forma de tigara. Este mare, patratos si este ideal doar pentru cei cu adevarat avansati in acest tip de fumat. Un vaporizator are calitatea de a avea baterii de pana la 2000 mAh si o multime de functii inedite, cum ar fi protectia impotriva supra incalzirii sau impotriva scurt circuitului sau rezistori ce pot fi schimbati cu usurinta.

Indiferent care este tigara electronica pe care o alegi, un lucru este clar: este mai sanatoasa decat o tigara din tutun, asadar, merita sa o incerci.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.