Top 5 destinatii pentru luna mai

In luna mai se pare ca vara a venit mai devreme. Deci nu ai nicio scuza, fa-ti bagajele si pleaca in descoperirea celor mai frumoase destinatii. Care sunt cele mai frumoase destinatii care iti vor pemite sa te bucuri din plin de cele mai frumoase zile de vacanta?

Algarva, Portugalia. Algarva este cea mai frumoasa regiune pe care o poti descoperi in luna mai. Partea de sud a Portugaliei care este cel mai frumos loc din tara, nu este decat o natura salbatica care intalneste oceanul. Iar pe langa preturile atractive, vei putea profita din plin de calm, de liniste si de cele mai magnifice plaje.

Edinburgh, Scotia. In aceasta perioada, Edinburg este cel mai insorit si vegetatia in floare este cea care sublimeaza strazile orasului. Deci este locul perfect pentru o escapade de o zi sau mai multe. Capitala Soctiei, clasata in Patrimoniul Mondial Unesco pentru vechiul sau oras medieval are o multime de comori de descoperit.

Malta. Cu un soare care tine in jur de 10 ore pe zi, Malta este locul ideal unde poti profita de aerul proaspata la marii chiar si in luna mai. Dimineata, soarele rasare foarte devreme deci ai timp sa profiti din plin de toate activitatile tale preferate- o vizita culturala a oraselor istorice, plimbare pe malul marii, lectura romanului tau preferat pe plaja sau pe terasa… chiar ai de unde alege.

Praga, Cehia. Temperaturile rdicate, combinate cu ora de vara iti vor permite sa descoperi Praga sub o alta lumina. Parcurile incep sa infloreasca, pasarelele canta in copaci si razele soarelui se reflecta pe clopotele bisericilor. Praga pare deci iesita direct dintr-un basm.

Vezi si:  Sfaturi si trucuri pentru a fi un turist responsabil

Bali, Indonezia. In aceasta perioada, sezonul ploilor este gata aici. Iar insula Bali este un paradis ce trebuie neaparat descoperit in aceasta perioada. Te poti plimba prin riziere, pe plajele magnifice si poti profita din plin de multe alte activitati.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.