5 motive pentru a inchiria o masina in Bucuresti

inchirieri masini bucuresti

inchirieri masini bucurestiOrice turist care ajunge in Bucuresti se loveste de o problema arzatoare: transportul. Este cat se poate de adevarat ca exista multiple variante de transport in capitala Romaniei, insa fiecare se dovedeste a avea anumite parti mai putin placute. Tramvaiele sunt mult prea aglomerate si exista riscul de a ramane fara portofel, metroul nu acopera toate zonele din Bucuresti in timp ce masina personala poate genera un adevarat stres atunci cand este vorba despre parcari sau despre circulatia prin aglomeratie.

O solutie moderna si interesanta este apelarea la servicii de inchirieri auto Bucuresti. O masina de inchiriat poate asigura o serie de avantaje si contrar asteptarilor, ofera costuri destul de reduse.
In ultima vreme, firmele de rent a car Bucuresti au inceput sa ofere servicii de o calitate din ce in ce mai buna iar acest lucru se vede prin numarul in crestere de clienti.

5 motive care pot convinge pe oricine sa inchirieze o masina

1. Matematic, poate fi mai ieftina apelarea la o firma de inchirieri auto Bucuresti decat achizitia unui automobil propriu. Automobilul propriu necesita o investitie initiala mare, plata impozitelor, a asigurarilor si a reparatilor. De cealalta parte, masina de inchiriat poate sa aiba costuri incepand de la doar cateva zeci de lei, iar acestea sunt achitate doar in momentul in care automobilul este folosit. In aceste costuri intra toate reparatiile si toate asigurarile necesare.

2. Este eliminat stresul parcarii. Cei de la kamoauto.ro scriu ca este din ce in ce mai greu sa fie gasit un loc de parcare in Bucuresti, mai ales in zonele rezidentiale. Cei care nu au norocul sa detina un garaj sau un loc propriu, trebuie sa caute intens de fiecare data. In cazul folosirii masinilor inchiriate, acestea pot sta in parcarile firmei.

3. Se pot inchiria masini in functie de nevoi. De multe ori este nevoie de o masina mica, strict pentru a circula prin oras. Alteori este nevoie de masini voluminoase cu care se pot cara multe bagaje. O masina personala nu ofera deloc flexibilitate in acest sens, in timp ce o firma de inchirieri poate oferi zeci de modele, care mai de care mai interesante.

4. Costuri fixe pentru servicii complexe. Un alt avantaj este faptul ca in pretul de inchiriere intra toate costurile, incepand cu cele pentru asigurari si continuand cu cele pentru eventualele reparatii. Singurele costuri care nu sunt incluse sunt cele pentru combustibil.

5. Diversitatea mare de modele. Pasionatii auto pot descoperi in parcurile firmelor de inchirieri masini Bucuresti o diversitate uriasa de modele pentru care pot opta. Astfel, pot alege modelul preferat si pot incerca toate masinile pe care ar dori sa le conduca. Evident, costul de inchiriere al unor masini scumpe este ceva mai mare, insa nu este nici pe departe la fel de mare cum este costul achizitiei unei astfel de masini.

Inchirierile auto au, intr-adevar si dezavantaje. Daca masinile inchiriate sunt verificate in detaliu si firma de rent a car este aleasa cu atentie, aceste dezavantaje sunt reduse la zero.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.