Trucuri pentru a scapa de pielea de crocodil in aceasta iarna

Frigul soseste si odata cu el si in mod inevitabil, agresiunile aduse de vant si de scaderile de temperatura. Pielea este fragila si atunci cand timpul nu este foarte rece, dar devine si mai fragila si se usuca atunci cand este mai rece afara. Pentru a te ajuta sa scapi de aceste neplaceri, iata care sunt trucurile la care sa apelezi.

Trucuri pentru a scapa de pielea de crocodil in aceasta iarna

Foloseste un sapun sau un gel de dus mai bland. Poate nu ne dam seama de asta, dar unele sapunuri sau geluri de dus pot sa fie foarte agresive pentru o piele mai fragila. Dar ii pot si accentua uscaciunea. Cel mai bine ar fi sa se privilegieze formulele cu activi reparatori precum karite, miere sau aloe vera. Trebuie de asemenea sa se verifice daca gelurile de dus nu contin sulfati, o substanta care poate agresa repede pielea.

Fa un gomaj in mod regulat. Gomajul este foarte util pentru sa scapa de pielea de crocodil. Permit produselor hidratante sa penetreze mai usor, dar elimina si celulele moarte, care sunt responsabile cu pielea de crocodil. Exfoliantul pe care il alegi trebuie insa sa fie adaptat tipului de piele.

Hidrateaza asa cum trebuie pielea. Pentru a lupta impotriva pielii de crocodil, este esential sa hidratezi asa cum trebuie pielea. Asadar, nu ezita sa aplici in mod regulat creme sau balsamuri nutritive si calmante. Sincronizarea perfecta? O data sau de doua ori pe zi. Incetul cu incetul, vei vedea ca pielea este moale, catifelata si placuta la atingere. In ceea ce priveste mainile, care se afla adesea in prima linie, nu uita sa le hidratezi dupa fiecare spalare: ele se gasesc rapid neprotejate si, prin urmare, mai fragile.

La fel de important este sa bei apa in mod regulat. Apa permite corpului sa ramana hidratat si sa functioneze asa cum trebuie.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.