Un dormitor pe gustul tau

dormitor9-2z2ruphzho1mvmld8114wa1. Atingerea. Determina punctul focal al incaperii, fixand peretele pe care asezi patul – care face din dormitor un spatiu cozy. Alege o saltea confortabila in care sa te simti ca in rai. Pentru ca efectul sa fie complet, alege haine de pat fine si moi si perini pufoase. Da o nota unica incaperii folosind un model interesant de pat – baldachin – cu forma, culoare, marime si finisaje deosebite. Apeland la pipait, evalueaza-ti dormitorul in forma lui actuala. Vezi daca patul si salteaua sunt destul de confortabile. Apoi, apeland la celelate simturi, observa daca restul ambiantei poate conferi un ambient placut pentru a petrece o seara romantica. Un dormitor romantic poate sa creeze atmosfera propice pentru o seara, nu risca sa ai un pat inconfortabil sau un dormitor zgomotos, care pot sa strice acest moment.

2. Privirea. Lumina difuza si putin filtrata poate spori ambianta romantica, asa incat plaseaza de fiecare parte a patului noptiere pe care sa asezi veioze care sa imprastie o lumina verzuie sau roz. Pe noptiere poti sa pui un pahar cu apa sau o carte. La picioarele patului pune o sofa si doua fotolii care vor da o nota mai personala camerei. Aseaza o oglinda care va da adacime camerei si ii va da o nota eleganta.
3. Mirosul. Pentru o noapte speciala, nimic nu sporeste nota de romantism decat lumanarile. Daca sunt si parfumate (iti sugeram esenta de rosmarin si de lavanda, care relaxeaza simturile). Daca nu, alege niste betisoare parfumate sau ulei parfumat care vor raspandi in intrega camera un iz calm si matasos. Pentru o noapte speciala, nimic nu sporeste nota de romantism decat lumanarile. Daca sunt si parfumate (iti sugeram esenta de rosmarin si de lavanda, care relaxeaza simturile). Daca nu, alege niste betisoare parfumate sau ulei parfumat care vor raspandi in intrega camera un iz calm si matasos.

4. Sunetul. Pentru o nota primitoare a dormitorului, ai nevoie de liniste. Pe un dulapior discret aseaza un Cd player. Vei avea nevoie de el pentru a crea o atmosfera de sunete senzuale. Daca sub fereastra dormitorului este zbomot, foloseste perdele groase pentru a-l masca. Pune televizorul in alta camera (poate in camera de zi).

5. Gustul. Pentru o noapte lunga, pregateste pe noptiere boluri cu capsuni si budinca. Doua pahare de sampanie vor anunta subtil dorintele tale pentru o noapte romantica. Pentru o nota primitoare a dormitorului, ai nevoie de liniste. Pe un dulapior discret aseaza un Cd player. Vei avea nevoie de el pentru a crea o atmosfera de sunete senzuale. Daca sub fereastra dormitorului este zbomot, foloseste perdele groase pentru a-l masca. Pune televizorul in alta camera (poate in camera de zi).

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.