Unde calatorim in august?

Turistul din luna august se vede nevoit sa faca fata unui numar mai mare dificultati – caldura caniculara, aglomeratie deoarece in luna august majoritatea angajatilor isi iau vacanta si tarife destul de ridicate. Iata cateva idei, cateva destinatii de vizitat in luna august in cele mai bune conditii in aceasta perioada.

Plaja si soare pentru vacanta de vara. Iarna in Brazilia in ceea ce priveste plajele din Rio de Janeiro sau din Salvador de Bahia inseamna zile debarasate de caldura tropicala, sufocanta. Drept urmare, Brazilia este o destinatie ideala de vizitat in luna august deoarece temperaturile sunt mai suportabile.  Ideale pentru aceasta perioada sunt si plajele din Spania, Portugalia sau Croatia.

Minuni ale lumii de descoperit in august. Cine alege sa plece in Bolivia in august are ocazia sa profite din plin de razele soarelui sau al Altiplano-ului peruan. In plus, este cea mai potrivita perioada pentru vizitarea celei mai vaste intinderi de sare, Salar d’Uyuni. In Irlanda luna august este cea mai turistica, ploaia nu risca sa iti strice vizita, descoperirea lacurilor din Connemara sau a falezelor din Kerry.

Sporturi si activitati de facut vara. Scufundari, surf, kitesurf, pescuit…insulele din Cap Verde ofera activitati multiple, august fiind considerat una din cele mai placute luni ale anului. O drumetie poate deveni o aventura de neuitat mai ales daca aceasta este facuta in Marele nord canadian.

Muntii izolati din Macedonia sunt splendizi insa necunoscuti inca de un numar mare de turisti. Cu toate acestea, adapostesc un numar mare de manastiri medievale frumoase, numai bune de vizitat, pretandu-se atat pentru drumetii cat si pentru o plimbare cu VTT. Ideali de vizitat in luna august cand zona nu este atat de aglomerata. Daca ti-ar placea ca in august sa vizitezi o tara din Africa atunci alege Zambia, ideala pentru persoanele aventuriere.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.