Strategii de lupta airsoft

strategie airsoft

strategie airsoftAirsoft este una dintre putinele modalitati de simulare in conditii de siguranta a luptelor moderne. Tactica militara reala este conceputa pentru a face tinte usoare din cei care nu stiu in ce s-au bagat. Acelasi lucru este valabil si pentru simularile de lupta Airsoft. Pe langa un echipament potrivit si arme bune pe care le gasiti in Magazin Airsoft , trebuie sa puneti la punct si strategii de lupta care sa va aduca mai aproape de victorie. Singura modalitate de a castiga impotriva adversarului este de a lucra ca o echipa! Cumparati walkie-talkies pentru a va ajuta sa comunicati cu usurinta pe campul de lupta, astfel incat sa puteti coopera.

Utilizati diversiuni pentru a crea ambuscade

Diversiunile sunt o modalitate excelenta de a induce in eroare inamicul si de a-l pune rapid in defensiva. Manevra de baza a echipei este o forma de diversiune. Chiar si focul de acoperire poate fi considerat o diversiune daca va distrage adversarii si permite echipei dvs. sa profite.

Optiunea de mort prefacut este o diversiune buna pentru a crea o ambuscada. Aceasta strategie functioneaza foarte bine impotriva unui inamic agresiv care crede ca e in avantaj.

Asezati echipa intr-o linie de ambuscada si apoi unul sau doi dintre coechipieri se misca la stanga sau la dreapta liniei pentru a intra in contact cu inamicul. Cand intra in contact, trebuie sa se retraga repede, si sa se deplaseze vertical in raport cu linia dvs. de ambuscada. Inamicul ar trebui sa urmareasca oamenii din echipa dvs. pana in zona de ucidere unde puteti deschide focul.

Iata o alta varianta a acestei tactici care functioneaza bine atunci cand luptati in aer liber. Lasati unul din membrii echipei dvs. sa se pozitioneze pe teren inalt de unde sa poata trage asupra inamicului.

Restul echipei se ascunde pe teren jos, in timp ce inamicul ramane concentrat pe terenul inalt si trece de echipa dvs. care se ascunde. Cand opozitia intra intr-o zona de ucidere pre-planificata, dati un semnal celorlalti sa deschida focul. Pentru lupte pe teren inalt sau accidentat asigurati-va ca folositi echipamentul necesar, inclusiv bocanci militari.

Pastrati-va capul sus si pacaliti adversarul

Dvs. si adversarul sunteti intr-un schimb de focuri din spatele unui adapost. Iesiti, trageti cateva focuri si apoi va ascundeti. Apoi auziti adversarul ca incepe sa traga. Unul dintre voi va avea in cele din urma norocul sa traga fix in momentul potrivit, cand celalalt tip isi scoate din nou capul. Nu lasati asta la intamplare!

In loc sa va retrageti, tineti capul sus si arma indreptata catre locul in care ati vazut ultima data capul adversarului. Cand va aparea din nou, veti avea avantajul deoarece sunteti blocat in pozitie si sunteti pregatit sa declansati focul. Pe masura ce adversarul iese din adapost, nu va avea timp sa tinteasca, chiar daca va trage cateva focuri.

Practicati aceste exercitii cu echipa inainte de a incerca sa le implementati in lupte. Veti observa o diferenta imediata atunci cand incorporati aceste strategii de lupta Airsoft la urmatorul eveniment.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.