Unde sunt amplasate azi radarele

Am zis noi ca este util sa afisam in fiecare zi unde sunt amplasate radarele mobile, nu pentru a fenta politi aromana, ci pentru a va feri pe voi soferii de eventualele accidente. Mai bine megemn cu prudenta pe strazile din tara sau de peste hotare, decat sa avem parte de un accident, am obosit deja sa deschid televizorul la stiri si sa vad zilnic numai accidente rutiere.

Unde se gasesc astazi postate radare mobile

Pentru a vedea unde sunt amplasate radarele in anumite judete, faceti click pe poza din imagine, o puteti mari si citi locatiile unde sunteti vizati de un aparat radar mobil.

Nu am postat radarele de pe DN1 pentru ca pozitia acestora este cunoascuta deja, oricum va rugam sa circulati cu atentie prin localitati pe DN1, incercati sa mergeti prudent si astfel veti scapa de problemele cu politia rutiera, dar cel mai mare castig este viata voastra.

Circul de cel putin 4 ori pe saptamana pe traseul Bucuresti Brasov pe DN1, va asigur ca de fiecare data, cei ce se grabeau nu ajungeau mai departe ca mine, chiar daca eu nu depaseam 105 km/h si respectam viteza legala din localitate.

Stiti ca este interzis sa folositi sisteme antiradar, deci atunci cand va cumparati un GPS, incercati sa nu luati unul care sa va puna buzunarul in pericol, ar fi pacat sa platiti o amenda fara sa fie necesar.

Ce mai puteti face? Simplu, daca aveti acces la internet si ati depistat un radar sau politia care sta la panda, intra pe site si posteaza un anunt! Asa o sa castigam cu totii si la capitolul bani economisiti si la cel al sanatatii personale si a masinii din dotare! Un site auto care se respecta, ofera cititorilor sai si aceatsa facilitate. Si mai tineti minte ca se dau avertizari si pe radio, diverse posturi anuntand periodic cum stau trebuirile la capitolul radar sau echipaj de politie mobil! Si nu uita: Semnalizeaza cu farul participantii la trafic, prinde bine!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *