Romania devine o piata interesanta in domeniul auto

Dacia parea sa stea bine pe piata internationala dar si pe cea din Romania. Iata ca Ford a venit si a lansat concurenta, oferind modelul Fiesta la un pret bunicel, desi Renault nu are inca concurent la raportul calitate/pret, nici in lume si nici in Romania.

Nissan Note

Aparitia celor de la Nissan in peisaj pare sa schimbe oarecum datele problemei, mai ales dupa ce au anuntat ca vor oferi in locul Fordului Fiesta varianta Nissan Note, mai ieftina cu 500 de euro si cu dotari superioare.

Precum vedeti masina arata excelent, dimensiunile ei fiind acele ale unei masini adevarate, nu un fel de Tico la pret redus. Numai daca te gandesti la aspect si performante si esti deja convins ca e o masina de care te indragostesti.

Nissan Note este ideala atat pentru deplasarea in oras dar si in afara lui, oferind suficient confort la drum lung. Iar spatiul disponibil este si el generos. Vizibilitate maxima, un parbriz de mari dimensiuni, o adevarata comoara pentru un sofer adevarat.

Aspectul premium al consolei este inca un atu pentru producatorul japonez, care se vede imediat ca si-a propus sa ocupe fara drept de apel segmentul de piata al masinilor de clasa „B”. Producatorul ofera dopa motoare de 1,2 litri pe benzina si unul diesel de 1,5 litri care scoate 90 de cai putere.

Nu pot sa inchei fara a va aminti ca cei de la Mercedes vor dota masinile lor de mic litraj cu motoare produse de Dacia in Romania. Asta ca sa incheiem in  cel mai optimist mod posibil!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *