Unelte si scule de constructii disponibile la DeWalt Romania

dewalt romania

dewalt romaniaPovestea DeWalt a inceput cu aproape un secol in urma. Raymond E. DeWalt a inceput sa lucreze in constructii, urmand exemplul tatalui sau. Fiind o perioada in plina dezvoltare, mai ales din punct de vedere industrial, necesita o mai mare implicare in munca. Observand ca lipsea forta de munca, iar sarcinile erau multe, a trebuit sa gandeasca o solutie.

Activitatile depaseau personalul, iar acestia nu puteau lucra la capacitate maxima. Pentru a spori productivitatea, DeWalt a venit cu o solutie. Improviza unelte si scule ce faceau munca in locul angajatilor. Raymond DeWalt a inceput cu modificarea unui fierastrau. Primele sale unelte au fost de taiere a lemnului.

Acestea au marcat inceputul carierei lui DeWalt.

DeWalt in ziua de astazi

In ziua de astazi, DeWalt produce peste 250 de tipuri de scule cu fir, peste 200 de modele de unelte reincarcabile si numarul accesoriilor a depasit 800. Puteti gasi toate acestea la reprezentanti DeWalt Romania.

Proiectele dvs. vor fi mult mai usor de realizat daca utilizati uneltele si sculele potrivite. Pentru ca eficienta si productivitatea sa fie maxime, este nevesar sa utilizati uneltele in functie de instructiuni.

Spre exemplu, daca achizitionati un flex DeWalt, va recomand utilizarea discurilor speciale pentru diverse suprafete. Utilizarea unui disc pentru lemn, pe un material metalic va putea deteriora aparatul. La aceasta unealta exista discuri speciale pentru orice material.

Ce unelte nu trebuie sa lipseasca din orice locuinta?

Daca esti o persoana ce prefera sa faca pe cont propriu treaba in curte sau locuinta, ai nevoie de cateva unelte si scule indispensabile. Acestea sunt: Ciocanul, un set de surubelnite, o ruleta, boloboc, cutter, fierastrau, spaclu, cheie hexagonala si, mai ales, echipament de protectie, mai exact, manusi, ochelari, casca.

Vezi si:  Ce faci cu molozul care iti ramane dupa constructii?

Acestea sunt uneltele de mana de care ai nevoie pentru realizarea proiectelor mici din locuina, precum schimbatul unui robinet, montarea mobilei sau surubarit diverse aparaturi. Insa, daca locuiesti la curte si realizezi singur diferite proiecte, ai nevoie de echipamente electrice.

Cele mai utile unelte electrice DeWalt Romania

Daca locuiesti la curte, trebuie sa stii ca din gospodaria ta nu trebuie sa lipseasca generatorul pe combustibil. Generatorul este indispensabil, in cazul unei pene de curent, nu trebuie sa iti faci griji ca trebuie sa te opresti din activitate.

Un flex DeWalt este, de asmenea, indispensabil. Se mai numeste si polizor unghiular si este foarte versatil. Cu acesta puteti taia sau poliza materiale dure, precum fierul sau materialul pietros. Este recomandata achizitionarea de discuri pentru diferite materiale, astfel incat sa nu uzati aparatul.

Ceea ce este avantajos la aceasta unealta, consta in durabilitatea sa. Motorul este prevazut cu filtru, astfel incat particulele de praf sa nu se depuna pe acesta. Totodata, flexul este dotat cu un sistem ce impiedica pornirea neintentionata. Astfel, daca ramaneti fara curent si se opreste, la revenirea curentului nu va porni automat.

Cum prelungesti durata de viata a sculelor?

Uneltele DeWalt Romania sunt foarte rezistente si promit o functionare optima un timp indelungat. Insa, pentru a nu se strica prematur, trebuie sa urmati instructiunile de utilizare si intretinere. Spre exemplu, acestea trebuie curatate, inainte si dupa utilizare. Totodata, daca le depozitati, curatati-le periodic pentru a nu se depune praful pe acestea. Depozitati sculele cu grija si mentineti-le lubrifiate mereu. Folositi-le pentru ceea ce sunt destinate.

Vezi si:  Serviciile de instalare aer conditionat, spune nu compromisurilor

Iti recomand achitionarea de scule si unelte de la DeWalt Romania pentru ca promit o functioanre optima, siguranta, garantie si veti putea realiza cu usurinta toate proiectele dvs. in constructii.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.