Care sunt avantajele si dezavantajele unei masini hibrid?

Faci si tu parte din categoria persoanelor care sunt din ce in ce in ce mai tentate de masinile hibrid? In acest caz, inainte de asta ar trebui sa cunosti care ii sunt avantajele sau dezavantajele.

Masinile hibrid sunt cele mai ecologice masini. Ecologia este un concept din ce in ce mai in tendinte. Si a invadat se pare si domeniul automobilelor. Lumea a ajuns sa fie din ce in ce mai atenta la emisiile de CO2 ale masinilor pe care le detin. Deci daca poti sa contribui putin la protejarea mediului cu atat mai bine.

Masinile hibrid sunt cele care transmit cea  mai frumoasa imagine despre tine. Vei parea astfel un cetatean angajat, implicat, constient de importanta protejarii mediului. Un lucru foarte valorizant si foarte trendy in acelasi timp.

Senzatiile pe care le ofera o masina hibrid la volan sunt ameliorate. Accelerarea este imediata, zgomotul este redus…o senzatie incomparabila cu alte cuvinte.

In plus, daca vei achizitiona o masina cu un consum slab si cu emisii slabe, vei beneficia de reduceri fiscale si la taxele la impozit.

Care sunt mai pe scurt avantajele unui vechicul hibrid?

  • motorul electric este cel care ajuta motorul pe combustie sa compenseze slabiciunile. Acest lucru se traduce si prin o diminuare a consumului si al emisiilor. Deci este foarte prietenoasa cu natura sau cu mediul inconjurator.
  • piesele mecanice se uzeaza mai putin. Franele, de exemplu nu se uzeaza atat si nu sunt atat de solicitate deoarece franam cu ajutorul motorul electric. Iar bateria se reincarca in aceasta faza de franare.

Dezavantajele unei masini hibrid.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.
  • nu prezinta deloc avantaje atunci cand sunt folosite pe autostrda, pe drum mai lung, ci sunt mai degraba potrivite celor care circula mai putin si doar prin oras.
  • pretul acestor masini este destul de ridicat.