4 idei pentru a invita florile in interiorul casei tale

Buchetele de flori de camp, trandafiri XXL, ghirlande romantice… motivele florale sunt cele care ne inveselsc interiorul casi si care ne ajuta sa fim mai veseli. O oda minunata adusa primaverii, adopta-le si tu pentru a aduce un plus de prospetime casei tale.

4 ambiante, 4 feluri de a adopta florile in interiroul casei tale. De la sufragerie si pana in dormitor, vino cu un plus de culoare pentru peretii tai, dar si pentru mobilier, datorita acestor minunate flori de interior.

Visezi si tu la o casa decorata cu bogatie? Romantice, vesele, exotice, pe vesela sau perdele, cu siguranta ca iti vei dori si tu flori peste tot la tine in casa.

Coordoneaza culorile florilor tale. Perdelele cu motive florale pot forma cel mai frumos duo alaturi de tapiteria fotoliilor cu cele mai frumoase motive grafice. Mai ales daca alegi aceleasi nuante de verde si de galben sofran. Pune pe fotolii perne in aceleasi nuante si nu ai cum sa dai gres.

Florile in dormitor. Decat sa mizezi pe o lenjerie de pat lipsita de personalitate, mai bine alegi una cu motive florale, in nuante de negru, de roz, de verde si de portocaliu. In plus, daca vei relua la perdele una din culorile lenjeriei, vei obtine cel ma frumos decor.

Flori pe pereti si pe sol. Poti miza pentru peretii pe un tapet cu flori in nuante minunate de pastel, de roz si verde, care sa fie reluate de un cocvor cu petale imense stilizate. Iat mobilierul etnic si rustic va veni cu un plus de caracter pentru un decor floral clasic.

Flori in versiune XXL pentru pereti. Florile delicate, XXXL, arata cel mai bine pe pereti. Interpretate pe un tapet panoramic, vor veni cu o alta dimeniune pentru interiorul casei tale. Iar un motiv gigantic si colorat va fi cel mai bine pus in valoare de un mobilier in nuante de alb.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.