Cum Imbunatatesti Functia de Recunoastere Faciala a Unui Iphone X?

recunoastere faciala iphone

recunoastere faciala iphoneIphone X a fost unul dintre cele mai asteptare telefoane ale momentului, lansarea avand succes atat peste ocean dar si in Romania. Desi exista zeci de puncte forte ale acestui telefon, de departe una dintre cele mai interesante functii ale unui IPhone X este recunoasterea faciala. Detectarea faciala la IPhone 8 permite blocarea telefonului cu propria imagine prin scanarea irisului dar si realizarea celor mai reusite selfie-uri, cu o camera frontala de 7Mp cu 30fps la 1080p si respectiv 40fps la 720p.

Totusi, desi s-au facut nenumarate teste, cateva erori adesea mai apar. Conform unor studii, Iphone X reuseste sa detecteze fata cu success in cazurile a 19 din 20 de persoane, datorita tehnologiei TrueDepth, care acorda o atentie sporita pixelilor, luminilor, umbrelor si in general elementelor aparute pe camera. Apple a cumparat PrimeSense, o companie israeleana care se ocupa cu crearea de tehnologii performante de recunoastere faciala. In portofoliul companiei se afla si consolele Xbox Kinect pentru care au realizat un sistem asemanator de recunoastere faciala.

In concluzie, Iphone X a folosit aceasta tehnologie avansata si se claseaza in top cu noul sistem de deblocare a telefonului cu ajutorul recunoasterii faciale, avand cele mai putine erori fata de alte telefoane lansate recent.

Tocmai de aceea, este recomandat ca atunci cand detii un telefon atat de valoros din multiple puncte de vedere, sa ii intretii si imbunatatesti pe cat posibil calitatile. In consecinta, vei invata in urmatorii 3 pasi ce trebuie sa faci pentru a pastra si chiar imbunatatii functia de recunoastere faciala a unui IPhone X! Esti gata? Sa incepem!

  1. Curatare Permanenta

Poate ca este cel mai simplu lucru pe care il poti face, insa este si unul dintre cele care conteaza cel mai mult: curata-ti IPhone-ul in mod constant, insistand cu rabdare si delicatete asupra display-ului si in dreptul camerei frontale, a carei performanta este strans legata de calitatea recunoasterii faciale. Cu o carpa sau o bucata de material – foarte moi – aplica solutie speciala pentru curatat ecranul unui IPhone si intinde-o pe suprafata acestuia, pentru o curatare ideala!

  1. Protectia Display-ului, a Camerei Frontale si a Intregului Telefon

Daca se sparge camera frontala sau alte componente interne improtante ale smartphone-ului, s-a zis cu functia de recunoastere faciala. De aceea este important sa protejezi atat camera frontala cat si display-ul unui IPhone X si chiar intregul telefon, iar acest lucru il poti face cu ajutorul unei huse de calitate precum IPaky, care vine in 3 componente. O poti gasi cu usurinta in multe variante pe Magazone.ro si te poti bucura de aspectul luxrury pe care cele 3 componente full cover ale acestei huse (folie de sticla, protectie pentru spate si protectie pentru margini) i le va oferi in mod elegant, dar rezistent si protectiv, telefonului tau!

  1. Update

Un ultim lucru care va imbunatati cu siguranta performanta camerei tale este auto-update-ul. Specialistii lucreaza constant la imbunatatirea tuturor functiilor si versiunilor telefoane, iar IPhone X cu siguranta isi va imbunatati cu timpul toate aspectele, de aceea este important sa ii permiti sa isi faca update oridecate ori ai ocazia!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.