Accesorii auto – claxoane cu preturi reduse

accesorii-autoClaxoanele sunt accesorii auto esentiale in sistemul de siguranta al unui auto vehicul. La accesoriiautopam.ro va oferim mai multe produse din aceasta categorie. Vom enumera cateva dintre acestea:

– Claxon disc CA123 are tensiuena de 12V si un diametru de Ř90mm. Este disponibil la pretul de aproximativ 15 lei si poate fi comandat online.

– Claxon disc CA123 acesta are o tensiune mai mare de 24V, dar diametrul este la fel de Ř90mm, toate aceste oferte le gasiti in magazinul online de accesorii auto, preturi foarte bune pentru toate produsele de pe site.

– Claxon fara releu VA 009  Cu o tensiune de 12 V, acest claxon fara releu produce un sunet la fel ca al autoturismelor din perioada veche. Sunetul redat este usor ragusit, asemenea unei goarne. Este rosu, cu negru si argintiu, cu un desen al unei masini vintage pe partea argintie. Costa 49 de lei.

– Claxon cu doua gorne cu tensiune 24V pe aer cu electrovalva. Ca si dimensiune trebuie sa stiti ca pipa cea lunga cu suportul din spate masoara 29 cm, in timp ce pipa scurta cu suportul din spate masoara 23 cm. Este realizat dintr-un material de buna calitate, argintiu si include suruburile, piulitete si accesoriul de prindere pentru montare usoara.

– Claxon premium VS-020. Iata un set de doua claxoane ce functioneaza cu tensiune 12 V si 2 x 2.5 Amperi. Sunetul redat este foarte puternic, ajunge la 115 dB, pe frecventa inalta de 550 Hz, iar pe frecventa joasa la 450Hz. Accesoriile de prindere sunt incluse in pachet iar montarea este inuitiva.

– Claxon melc ST. Este un claxon negru cu un compresor de 12Volti. Se ataseaza simplu la masina si reda sunete de avertizare stridente, suficient de puternice.

– Claxon auto cu doua gorne de 12 Volti si cu un compresor618. Prima goarna are 21 cm iar a doua goarna este ceva mai mica de 16 cm. Baza masoara 15.5 cm si este stabila iar compresorul este lung de 11 cm. Goarnele sunt de culoare argintie, usor vintage.

– Claxon auto cu trei pipe cromate rosii. Se alimenteaza la tensiunea de 12V curent continuu, iar din pachet fac parte compresorul, accesoriile de instalare, un releu si un buton cu parghie. Cele trei goarne au lungimi diferite. Prima are 21 cm, a doua e ceva mai mica, de 17 cm iar a treia de 15 cm. Toate sunt cromate si arata foarte frumos.

– Claxon auto cu o goarna care se alimenteaza la tensiune 24 Volti si are o lungime de 45 cm. Se livreaza cu compresor si kit complet de montare.

Pentru claxoane auto, electrovalve pentru claxoane si alte accesorii auto va invitam pe accesoriiautopam.ro.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.