Care este cel mai bun firewall gratuit in 2018?

In anii 1990, Microsoft avea o problema. Windows parea sa sufere din cauza unor probleme de securitate fara sfarsit pe care piratii informatici si alti “raufacatori” din domeniul online earu gata sa le exploateze imediat.

Un mod de a se apara il reprezentau programele tip firewall –o aplicatie care bloca traficul din alte retele asa-zise « malicious » si /sau nedorit si care puteau impeidica un program program suspect sa se instaleze la tine in calculator.

Care sunt deci cele mai bune alegeri pe care ai putea sa le faci in 2018?

ZoneAlarm Free Firewall 2018. ofera o protectie in timp real si instrumente suplimentare atunci cand vine vorba despre protectia Wi-Fi. Versiunea sa actuala inchide porturile deschise, identifica un traffic potential periculos si dezactiveaza programele nedorite. Iti protejeaza in acelasi timp calculatorul pe retelele publice Wi-Fi.

Comodo Free Firewall. O solutie foarte facila cu sandboxing foarte usor pentru a impiedica programele nedorite. Te va ajuta sa navighezi mai sigur si mai usor.

GlassWire. Un program tip firewall foarte bine conceput si plin de informatii pentru a intari siguranta calculatorului tau. Este un program gratuit care iti va spune cu exactitate care programe trimit si primesc date despre reteaua ta. Vei fi avertizat atunci cand o noua aplicatie sau un nou serviciu vrea sa acceseze Internetul si poti sa ii permiti deschiderea sau sa il blochezi cu un singur click.

TinyWall. Un mic program foarte bine ingrijit care te ajuta sa obtii un control suplimentar asupra unui firewall furnizat de Windows. Are o interfata simpla si curata si este conceput pentru a ameliora functiile firewall-uluii furnizat de Windows.

Open DNS Home. Propune filtre personalizabile pentru a proteja datele tale personale la nivelul routerului. Poate fi utilizat pentru a completa un firewall existent.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.