Sporturi de vara de descoperit

Vara este sinonima cu distractie, bronz si relaxare pe nisipul fin. Insa cum ar fi sa profitam de frumoasele zile de vara pentru a ne mai sculpta putin silueta? In acest articol va vom ajuta sa descoperiti care sunt spoturile de vara in tendinte, ce sporturi poti practica la plaja, la munte sau in parc, sporturi adaptate oricarei conditii fizice.

Sporturi de vara ideale pentru a fi practicate impreuna cu prietenii

Vrei sa te distrezi, sa profiti de timpul frumos fara sa consumi prea multa energie? Atunci sporturile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt ideale pentru tine. De la Ultimate Frisbee pentru a te distra in compania prietenilor, la Slackline pentru a-ti testa echilibrul sau Stand Up Paddle, un sport de vara in tendinte…ai o multime de variante.

Sporturi ideale pentru a te pastra in forma si a te distra totodata.  Sa ai un corp de vis, frumos sculptat, sa te distrezi si sa profiti de soare tototdata este acum posibil. Vei regasi aici un ansamblu de activitati sportive care te vor ajuta sa iti pastrezi silueta. Surful de exemplu este o activitate care solicita intreg corpul. Wakeboard este ideal pentru adeptii senzatiilor tari si beach volley este ideal pentru a te distra impreuna cu prietenii si pentru a-ti lucra totodata fesierii si gambele.

Sporturi de vara insolite. Daca te-ai saturat de Freesbee si de volei pe plaja iti propunem o selectie de sporturi noi sau importate din strainatate. Printre acestea se numara Waveski care iti permite sa infrunti valurile la bordul unui kayak. Speedminton este mult mai rapid decat clasicul badminton dupa cum ii spune si numele. Peteca vine direct de pe plajele din Brazilia este un melanj de volei si badminton.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.