Cateva idei care sa te inspire pentru un look industrial sic

Designul industrial este mai mult ca niciodata in voga. In plus, nu inceteaza sa se reinventeze mereu si mereu. Asocieri de materiale, combinatii de culori si cele mai frumoase culori… totul pentru a aduce un plus de prospetime acestei tendinte pe care o vei adora si tu cu siguranta.

Alege o canapea din  catifea. Daca locuiesti intr-un apartament cu un stil loft si industrial foarte modern, in acest caz, il poti amenaja cu o canapea si cu fotolii din catifea. Trebuie sa alegi insa o nuanta de verde paun, foarte glamour si foarte sic.

Alege un fotoliu din piele. O alta modalitate prin care poti aduce un plus de eleganta, de convivilitate si de caldura stilului industrial, o reprezinta fotoliul din piele. Pielea are si un look vintage minunat. Iar pentru cel mai calduros rezultat, alege nuantele de camel.

Asociaza elementele decorului industrial cu alama. Este un material sic, cu o stralucire aparte. Lampadarele si picioarele mesei din acest material sunt cea mai buna alegere.

Alege nuante deschise si calduroase pentru textile. Daca ai un dormitor care se caracterizeaza printr-o predominanta de lemn, caramida, beton sau fonta, acesta poate deveni mai sic, mai elegant, dar si mai cosy prin intermediul unor nuante mai calduroase si mai dechise. Alege deci lenjeria de pat si perne de decor in nuante deschise si calduroase.

Ilumineaza incaperile cu corpuri de iluminat elegante. Corpurile de iluminat elegante si design nu au pereche atunci cand vrei sa iluminezi incaperile in stil industrial unde domina tonurile si materialele mai inchise precum lemnul, betonul sau caramida.

Vezi si:  Produse ecologice pentru o viata sanatoasa

Amesteca obiecte si mobilier vechi cu unul nou. Piesele de mobilier mai vechi sau obiectele vintage sunt perlele rare care vor pune cel mai bine in valoare incaperea ta in stil industrial.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.