Tu de unde achizitionezi utilaje pentru reciclarea deseurilor?

reciclare-deseuri

reciclare-deseuriAgentii economici autohtoni sunt tot mai interesati in ultima vreme de achizitionarea unor modele de tocatoare pentru deseuri de la Awe Compactors, alaturi  si de modernele compactoare pentru ambalajele reciclabile, toate aceste utilaje de top facand parte din oferta companiei amintite, cu o vechime de peste opt ani pe nisa ei de activitate.

Este si firesc sa creasca cererea de asemenea produse pentru reciclarea deseurilor diverse, in contextul in care Romania se afla in prezent pe ultimul loc din Europa la colectarea, depozitarea si valorificarea materialelor refolosibile, cu o cota actuala de doar 5%, de circa zece ori mai putin decat este obligatoriu pana in 2020.

Sabia Infringement-ului este tot mai amenintatoare, dat fiind ca urmeaza a se plati sume importante de catre romani (cetateni si companii), daca nu isi vor respecta obligatiile asumate.

Modelele de tocatoare de deseuri Wagner comercializate de catre Awe Compactors au capacitatea de a distruge deseuri de mai multe tipuri, chiar si pe acelea cu o duritate foarte mare.

Ele au o constructie solida si sunt dotate cu un panou de comanda, de unde se poate selecta modul de functionare al acestora, in raport de materialul revalorificabil ce urmeaza a fi tocat.

Primul criteriu pe care un client trebuie sa il aiba in vedere in momentul cand se decide sa isi achizitioneze un asemenea tocator pentru materiale reciclabile este acela al volumului deseurilor ce urmeaza a fi distruse.

Feluritele tipuri de tocatoare deseuri, sunt simplu de usor de utilizat de catre personalul ce va avea asemenea atributii prin fisa postului si ocupa un spatiu redus pentru amplasare in incinte gen hale, depozite sau chiar in aer liber.

Pentru unitatile horeca (hoteluri, restaurante, cafenele, baruri), dar si pentru depozitele de reciclare, exista in oferta companiei produse performante.

Astfel, special proiectate pentru distrugerea deseurilor de sticla, Awe Compactors recomanda celor interesati utilajul MACFAB Glass Crusher.

Este un performant model de tocator, care reduce volumul deseurilor de sticla de pana la 5 ori si poate compacta sticla maruntita direct in containere de 140 de litri sau de 220 de litri.

De la Awe Compactors se pot comanda si compactoare deseuri  complexe, cu o fiabilitate deosebita, foarte solide si sigure in functionare, pentru o gama extrem de diversa de deseuri.

Astfel,  utilajul pentru materiale reciclabile denumit compactor stationar cu melc, realizat de catre  firma germana H&G, este ideal pentru cantitati mari de deseuri. El poate sa taseze chiar si deseuri foarte dure, inclusiv pet-uri.

Agentii economici care achizitioneaza utilaje pentru reciclarea deseurilor de la Awe Waste Compactors au si avantajul ca firma mentionata ofera un stagiu complet de invatare a utilizarii acestora de catre personalul ce le vor manevra.

Pentru detalii, accesati site-ul lor de prezentare: awecompactors.ro!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.