Cum poti face ca locul de luat masa sa fie mai calduros?

Cateva idei de decoratiuni in tendinte pentru o incapere mai cosy si mai sic!

Fie ca vorbim despre o incapere autonoma sau despre una integrata unui living sau unei bucatarii deschise, locul de luat masa este extrem de important intr-o casa si merita sa i se acorde o atentie mai speciala.

Idei pentru decoratiunile murale si texturile

Atunci cand vorbim despre peretii de la locul de luat masa, cel mai adesea, foarte multa lume se intreaba ce nuante sa aleaga pentru pereti. Daca vrei sa obtii un loc de luat masa mai calduros, cel mai bine ar fi sa nu alegi nuante de alb sau la extreme. Tonurile pamantii, naturale sunt insa cea mai buna alegere pe care ai putea sa o faci.

Mese si scaune in tendinte intr-un loc de luat masa calduros

Un loc de luat masa calduros si foarte elegant, care imbina de minune tonurile pudrate cu un efect calmant si un mobilier din lemn natural cosy, cu accesorii complementare este foarte in voga. Suporturile de ghiveciuri din metal, oglinzile aurii sau o lustra cu un design exceptional pot completa de minune totul.

Pe langa scaunele in nuante de caramel, alte scaune in tendinte pentru locul de luat masa sunt cele din catifea. Foarte cosy si placut la atingere!

Plantele de interior nu sunt doar o adevarata placere pentru ochi, ci pot purifica aerul si introduce un plus de culoare in colturile lipsite de farmec sau de caracter.

Vezi si:  Cum sa folosesti spatiul in mod eficient

De asemenea, este foarte important sa se adauge si elemente din textile. Materialele, culorile sau motivele sunt capabile sa transforme in intregime spatiul! Acelasi lucru si in cazul covorului si al perdelelor! Dar si al fetelor de masa, cel mai important detaliu pentru un loc de luat masa reusit.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.