Cele mai frumoase orase europene pe care sa le vizitezi toamna

Vrei sa te bucuri de cea mai frumoasa escapada in aceasta toamna intr-unul din cele mai frumoase orase europene? Chiar daca temperaturile scad usor și soarele pare sa dispara, aceasta perioada pare ideala pentru cea mai frumoasa escapada. Vei descoperi cele mai frumoase peisaje de toamna, te vei bucura de iesiri culturale sau de vara indiana.

Roma, pentru eternitate

Toamna este perioada ideala de a descoperi Roma departe de agitatia verii, cand este luata cu asalt de catre turisti. Poti profita de cel mai bland climat si sa te bucuri de cele mai frumoase plimbari pe strazile orasului etern.

Poti descoperi astfel Colosseum sau Muzeul Capitoliului, cele mai frumoase comori arhitecturale, vestigii antice sau situri celebre.

Budapesta, pentru cele mai frumoase descoperiri

Pentru cei care apreciaza arborii cu flori multicolore, dar si toate peisajele toamnei, Budapesta este cea mai buna alegere. Perla Dunarii te va surprinde cu siguranta cu numeroasele sale monumente istorice si culturale, cu arhitectura sa cu influente diverse si alte minunatii care trebuie neaparat descoperite.

Sevilia, Perla Andaluziei

Daca esti in cautare de liniste, de calm si de cele mai placute temperaturi, aici trebuie sa ajungi. Te vei bucura de comori arhitecturale, culturale si culinare pentru un week-end reusit. Te poti plimba pe stradutele ei pentru a descoperi comori arhitecturale precum Catedrala sa si Alcazar, clasate in Patrimoniul Unesco.

Seara, poti descoperi viata nocturna in numeroasele sale baruri si restaurante.

Vezi si:  Unde vom pleca in 2019?

Dubrovnik, un oras fortificat pe Adriatica

Este destinatia perfecta pentru cei care doresc sa evadeze intre sfarsitul verii si sfarsitul toamnei, pentru a descoperi farmecele litoralului din Balcani. Cu siguranta ca te vei indragosti de orasul croat de pe malul Marii Adriatice. Ruine ale cetatii, acoperisuri din caramizi rosii si stradutele sale…. Orasul este unul extrem de fermecator.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.