Care sunt jocurile gratuite PS plus in octombrie 2022?

La fel ca in fiecare luna, Sony dezvaluie care sunt noile jocuri pentru PS4 si PS5 care vor fi oferite abonatilor PlayStation Plus. Mereu in cadrul acestui nou PS Plus, toti abonati vor avea acces la jocurile sale, fie ca vorbim despre formula Essential, Extra sau Premium.

Pe langa abonamentul tau care iti permite sa te joci online, sa ai acces la un continut exclusiv, promotii speciale la cateva jocuri si unele DLC, vei avea access gratuit la mai multe jocuri.

Hot Wheels Unleashed, PS4, PS5. Primul joc al lunii octombrie este Hot Wheels Unleashed. Daca esti nostalgic si vrei sa te joci cu cele mai frumoase masini mici, poti colectiona cele mai bune masini din universal Hot Wheels, sa construiesti circuite exceptionale si sa iei parte la cele mai interesante curse.

Injustice 2, PS4. Al doilea joc al lunii octombrie 2022 le va fi cu siguranta pe plac celor care adora bataliile si supereroii! Poti sa fii fie un super erou, fie un raufacator. Va puteti infrunta local sau online si sa va scufundati in intriga unei campanii solo care il opune pe Batman regimului Superman.

Super Hot, PS4, PS5. Este vorba despre un FPS. Aici timpul va avansa doar atunci cand te misti. Nu este posibil sa iti regenerezi sanatatea nici sa ai munitii nelimitate. Vei fi deci singur contra tuturor. Aduna armele inamicilor cazuti, trage in inamicii care sunt peste tot si incearca sa supravietuiesti unui urgan de gloante care parca vin cu incetinitorul.

Versiunea VR nu este insa cuprinsa in oferta. Este voba doar despre jocul de baza a versiunii normale de la Super Hot pe care o vei putea juca gratuit pana la sfarsitul lunii octombrie 2022.

Tu pe care il vei alege?

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.