Chestionare Auto Republica Moldova

Pentru a putea lua permisul auto cu siguranta testul cu chestionare este cel mai greu, de aceea am zis sa va venum in ajutor cu un set de chestionare auto, pe care le puteti rezolva pe calculator. Aveti tot setul de car eaveti nevoie pentru examenul de la politie, iar un poza alaturata iata si cum arata una din intrebari, legata de prioritate. Care masina trece prima? Sau care este ordinea corecta in care cele patru vehicole trec prin interesctie?

Chestionare Auto Moldova

Pentru a da un raspuns corect la o intrebare din chestionare, va trebui sa fiti foarte atenti. Sa luam spre exemplu poza urmatoare. Ce obeservam in aceasta poza din Chestionarele Auto din Republica Moldova?

Daca vi se pare ca poza din Chestionar nu este suficient de clara, pasati pe ea, se va mari suficient de mult incat sa aveti o imagine clara a ceea ce reprezinta.

Variante de raspuns:

 a) 2, 4, 3, 1;
 b) 4, 2, 3, 1;
 c) 2, 4, 1, 3.

In mod evident obesrvam ca avem doua semne octogonale pe care scrie STOP, deci este clar care este drumul cu prioritate. Pentru restul analizei va lasam pe voi sa va orientati, cu siguranta stiti deja raspunsul corect.

Vrei tot chestionarul? Te asteptam pe pagina noastra de facebook, cu un like si un comentariu, vreu Chestionarele auto de anul acesta pentru Testul de la Politie! Si gata, ai primit gratuit testele si chestionarele in format electronic!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *