Cu ce seamana o adresa de e-mail profesionista?

Daca detii o afacere si vrei sa trasmiti cea mai serioasa sau mai buna imagine despre tine, in acest caz, cel mai bine ar fi sa nu transmiti o adresa obisnuita sau generica precum cele care se transmit in @yahoo.com sau @gmail.com.

In mod ideal, adresa ta de e-mail ar trebui sa transmita sau sa reflecte domeniul tau de activitate sau sa includa numele societatii tale. Majoritatea utilizatorilor vor avea mai multa incredere intr-o adresa de e-mail care contine numele firmei decat intr-o adresa de e-mail care este gratuita si care nu le spune chiar nimic.

Ce ar trebui sa contina o adresa de e-mail? O adresa de e-mail profesionista ar trebui sa contina urmatoarele elemente- unnume@numelefirmeitale. Primele ar trebui sa fie caracterele alfanumerice – numele si prenumele tau, separate cel mai adesea de o liniuta sau de un punct. Caracterul @ le va separa pe acestea de numele firmei si al domeniului.

Mai mult decat un simplu instrument care te ajuta sa trimiti si sa primesti mesaje, adresa de e-mail profesionita iti va permite sa iti personalizezi complet datele de contact. Te va ajuta astfel sa creezi o adresa in coerenta sau concordanta cu adresa ta de mail sau cu domeniul tau.

Deci crearea unei adrese de e-mail profesioniste poate sa spuna foarte multe despre tine si domeniul tau de activitate. Asta fata de numarul de telefon.

Si intr-un mediu profesionist, unde credibilitatea este extrem de importanta, rigoarea este de miza. Pentru ca toti colaboratorii vechi sau noi, chiar si viitori sa aiba mai multa incredere in tine, este indispensabil sa dai dovada de profesionalism si de seriozitate pana la cele mai mici detalii.

Vezi si:  Care sunt cele mai importante noutati Apple pentru luna septembrie 2018?

Deci daca tii la credibilitatea in randul partenerilor tai de afaceri sau in randul colaboratorilor, adresa de e-mail profesionista este lucrul de care ai nevoie.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.