Laptopul gaming ROG ZEPHYRUS G14-ACRNM este acum disponibil

Asus va impresiona fara indoiala gamerii din intreaga lume. Marca a dezvaluit recent cel mai nou laptop, special coneput pentru gameri, ROG ZEPHYRUS G14-ACRNM. Un laptop portabil de 14 inchi care, conform ASUS este cel mai puternic laptop de 14 inchi din lume pentru gaming si pentru crearea de continut.

Asus a devenit un nume greu de piata de laptopuri special concepute pentru gaming. Efectiv, constructorul a stiut sa isi faca o reputatie in acest univers extrem de competitiv si restrans totodata cu gama sa ROG.

Va amintim faptul ca ROG este prescurtarea de la Republic of Gaming.

Interiorul lui ROG ZEPHYRUS G14-ACRNM
In aceasta gama regasim de toate, laptopuri, routere dar si PC-uri de birou. De data aceasta, ne oprim atentia asupra unui laptop pentru gameri. Este vorba despre un laptop de 14 inchi creat de catre inginerii ROG si ACRONYM. In ceea ce priveste componentele, ROG ZEPHYRUS G14-ACRNM beneficiaza de un procesor AMD Ryzen 9 cu opt nuclee precum si de o placa video NVIDIA® GeForce® RTX™ 2060. In ceea ce priveste ecranul, regasim un ecran IPS certificat Pantone.

In ceea ce priveste stocarea si memoria, acest nou venit este dotat cu 32 GB RAM DDR 4 3200 MHz si 1To M.2 NVMe™ PCIe® 3.0.

Conectivitate si conectica bine furnizate
Efectiv, noul laptop gaming de la Asus beneficiaza de un procesor Intel Wi-Fi 6(Gig+)(802.11ax) si de Bluetooth 5.0 (Dual band) 2*2. De notat este prezenta a doua porturi Type A USB 3.2 Gen 1, 2 porturi USB Type C, un port HDMI si o mufa jack de 3,5 mm. Beneficiaza de patru difuzoare care creeaza un sunet excelent cu ajutorul solutiei Dolby Atmos pentru o experienta imersiva in muzica, jocuri si altele.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.