Cum poti ameliora performantele site-ului tau web in 2018?

A venit timpul sa adaptezi site-ul tau web celor mai recente tendinte in materie de web design si dezvoltare. In acest sens, iti venim in ajutor cu cateva trucuri si sfaturi care te vor ajuta sa dai un plus de viata site-ului tau.

Call to Action. Care sunt actiunile pe are ai vrea sa le faca vizitatorii ce ajung la tine pe site? Vreau sa ma sune sau sa vina la biroul meu. Un raspuns foarte optimist, intr-adevar. Adevarul este ca cel mai bun apel la actiune este cel care il poate face imediat un vizitator pe site. De exemplu, te poti inscrie, trimtand un mesaj, prin intermediul unui formular de contact, abonanandu-te la un newsletter sau obtinand un cupon de reducere. Deci daca obiectivul tau este vanzarea de exemplu, trebuie sa te gandesti cum sa ajuti vizitatorii sa o ia pe un drum care sa iti cumpere eventual produsul sau serviciile.

Creeaza un « lead magnet » la tine pe site. Adica un fel de momeala care sa ii face pe oameni sa actioneze la tine pe site. Pentru a simplifica putin, va trebui sa dai vizitatorilor motive suficient de atragatoare pentru a raspunde unei « call to action ». De exemplu, daca vrei mai multi abonati, « Aboneaza-te si vei obtine o reducere de 30% ».

Incearca sa iti ameliorezi pozitia pe Google. Poti incerca sa faci un test de evaluare SEO, care iti va deschide ochii cu privire la foarte multe lucruri si care te va ajuta sa ameliorezi performantele site-ului tau.

Adauga un blog. Iata o modalitate excelenta de a ameliora performantele site-ului tau web. Un continut unic si pertinent va incuraja vizitatorii sa revina mereu. Poti sa faci aici propriile promotii cu ajutorul unor informatii utile si poti ajuta potentialii clienti sa faca unele decizii de cumparaturi.

Trebuie sa fii si pe retelele sociale. Cu cat un continut este mai partajat, cu atat mai multa lume il vede. Deci poi urca foarte mult pe motoarele de cautare.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.