Saci de vidat – economsiti spatiu in gospodarie cu pana la 75%

saci de vidat haine

saci de vidat haineSacii de vidat protejeaza imbracamintea de factorii daunatori din mediu si economisesc spatiu. Nu stiti ce sa faceti cu paturile si pilotele voluminoase? Noi va propunem o solutie – saci de vidat haine – care economisesc spatiu pana la 75%.

O modalitate optima de a pastra calitatea si de a prelungi durata de viata a anumitor lucruri din gospodarie este de a folosi tehnica binecunoscuta de ambalare in vid. O optiune care ne ajuta sa stocam in siguranta haine, geci de iarna, perne si pilote, si in acelasi timp reducem spatiul de stocare.

Imbracamintea si hainele uneori atrag praf. Mai ales daca lucrurile nu sunt bine sigilate intr-un mediu umed cum ar fi in subsol sau in mansarda. In acest caz, imbracamintea trebuie sigilata intr-un ambalaj etans, in cel mai bun caz. Pentru a preveni probleme suplimentare cu umezeala si mucegaiul care rezulta adesea, va sugeram sa incercati si puteti chiar cumpara saci de vidat – sacidevidat.ro . Cu acesti saci de vidat, hainele dvs. pot fi cel mai bine protejate.

Sacii vidati ofera cea mai buna protectie impotriva tuturor tipurilor de murdarie. In principiu, nu conteaza daca aceasta murdarie este uscata sau umeda. Atata timp cat sacul este bine inchis si nu este deteriorat, rezista, de asemenea, la apa si umezeala. Deci, va protejati hainele. Pe langa protectia impotriva murdariei, mirosul placut dupa spalare este, de asemenea, pastrat.

Acesti saci de vidat asigura crearea unei atmosfere fara oxigen, cu care se intarzie actiunea bacteriilor si a ciupercilor. De asemenea, ei se adapteaza nevoilor fiecarui produs, indiferent cat masoara si cantareste. Sunt saci de plastic pentru ambalaje in vid transparenti care, de asemenea, ajuta la o buna prezentare si stocare a produsului, putand astfel sa ii etichetam pentru a sti ce contine fiecare din ei in interior.

Trucuri pentru a depozita hainele in siguranta in saci de vidat

Acesti saci de vidat sunt realizati din material PA si PE, rezistenti si durabili, si sunt, de asemenea, reutilizabili. Puteti utiliza o pompa normala de aspiratie sau un aspirator pentru a elimina aerul.

Acest produs poate preveni insectele, mucegaiul, umezeala, mirosurile. De asemenea, economisiti pana la 75% din spatiu, facilitati depozitarea in dulap, valiza etc. Designul special cu o supapa de admisie si o deschidere mare ajuta la introducerea usoara a elementelor si garanteaza efectul sigilat. Fermoarul fara dinti, foarte stabil, asigura siguranta elementelor continute. Pastrarea hainelor in saci de vidat va face mult mai usoara gasirea lucrurilor.

Spalati hainele inainte de a le depozita. Spalati si calcati hainele inainte de a le depozita. Suprafetele de pete si murdarie se vor imprima in haine in timp, si cand le veti scoate pentru a le folosi din nou, pata va fi dificil de indepartat. Imbracamintea murdara poate, de asemenea, sa atraga larve si insecte care pot deteriora si imbracamintea. Spalati toate articolele conform instructiunilor de spalare si uscati-le bine. Asigurati-va ca hainele sunt clatite corespunzator inainte de uscare si depozitare, pentru a va asigura ca toate substantele de inalbire, substantele chimice si detergentii sunt spalati. Acest lucru nu numai ca va va asigura ca hainele sunt in siguranta in timpul depozitarii, ci vor fi, de asemenea, curate si gata de a fi purtate atunci cand aveti nevoie de ele.

Umpleti sacii cu imbracaminte, asezati aspiratorul pe supapa pana cand ati aspirat tot aerul din sac. Se recomanda verificarea inchiderii fermoarului de mai multe ori pentru a preveni scurgerile de aer.

Sacii de vidat deterioreaza hainele?

Exista o gama larga de saci de vidat pe piata care ne ajuta sa economisim mult spatiu. Exista o multime de speculatii, totusi, ca pe o perioada lunga de timp, stocarea imbracamintei dvs. in acesti saci ar putea sa va deterioreze hainele. Motivul este ca cea mai mare parte a tesaturilor din fibre naturale necesita aer pentru a-si mentine structura si integritatea si ca prin aspirarea intregului aer din punga, comprimati articolele de imbracaminte si comprimati fibrele. Cand sunt scoase din acesti saci, este nevoie de mai mult timp ca fibrele sa se decomprime. Am folosit acesti saci de vidat in trecut pentru imbracaminte de sezon si nu a existat nici o problema.

Totusi, este bine sa evitati ambalarea in vida a articolelor de imbracaminte din material cum ar fi matase, matin sau piele, pentru a evita sifonarea lor.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.