Din punct de vedere imobiliar

ariahomes

ariahomesUite că m-aţi ţinut de vorbă şi am uitat să vă povestesc de cea mai recentă incursiune a mea în cartierul Berceni, de aici din Sector 4 al tumultoasei noastre capitale, Bucureşti. Ştiu o să mă întrebaţi de ce tocmai Berceni şi mă grăbesc să vă informez că din motive medicale sunt programat periodic la un control medical. Aşa este, nu interesează pe nimeni acest aspect şi de aceea vă voi povesti despre Aria Homes. De fapt între noi fie vorba de Aria Homes am dat căutând online apartamente noi Berceni şi am descoperit că Aria Homes o firmă relativ nouă dar foarte puternică şi serioasă.

De altfel şi oferta lor completă m-a uimit, de la garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 şi chiar 5 camere, până la case şi vile pentru orice buget familial, dar şi spaţii comerciale pentru cei mai întreprinzători dintre noi. Nu vreau să omitem faptul că Berceniul a reuşit să-şi depăşească de multă vreme statutul de periferie şi cartier rău famat  şi că prin investiţiile care s-au făcut aici a reuşit să se impună ca o zonă respectabilă şi elegantă şi mai presus de toate a  devenit acel cartier în care-ţi place să spui că locuieşti. Între noi fie vorba azi în multitudinea asta de dezvoltatori imobiliari, chiar nu mai şti pe cine să alegi, care are cele mai bune preţuri şi cine îţi oferă cel mai bun raport preţ – calitate.

Şi uite aşa începi să te documentezi temeinic şi de fiecare dată ajungi la această firmă. De fapt multe ansambluri rezidenţiale de pe teritoriul cartierului Berceni au fost ridicate de ei şi se poate spune că sunt un brand pentru această zonă. Şi fiindcă tot am vorbit despre cartierul Berceni, aş vrea să vă mai zic că de la un an la altul acesta îşi schimbă configuraţia şi că  pe lângă dezvoltarea socio-economică ai o accesibilitate (tramvai, troleu, autobuz şi metrou), către absolut orice alt cartier al Bucureştiului.

Vezi si:  Care sunt cele mai importante obiecte si utilaje de care ai nevoie in domeniul constructiilor? Afla acum

Totodată realizezi că Berceni, nu mai este, de decenii bune, un cartier la marginea capitalei şi că viaţa culturală este prezentă din plin aici, de asemenea şcolile şi liceele din apropierea casei tale (oriunde ai locui în sector), vor asigura  educaţia copiilor tăi. Nu este de neglijat nici faptul că absolut toate lanţurile de magazine consacrate, au aici cel puţin un magazin deschis aici, ceea ce te va scuti de efortul de a te deplasa (ca pe vremuri), până în centrul capitalei. Aşa că dacă nu mai recunoaşteţi Berceniul de acum 10 ani, nu vă impacientaţi se datorează multitudinii de apartamente noi Berceni care au împânzit cartierul şi care l-au transformat dintr-un cartier rău famat de periferie într-o alternativă viabilă şi elegantă în care îţi doreşti să locuieşti.

Aşa că eu îmi iau angajamentul ca data viitoare când ajung aici în Berceni, să fac o nouă radiografie imobiliară şi să vin să vă prezint şi dumneavoastră evoluţia dezvoltatorilor imobiliari de aici. Până atunci nu uitaţi de Aria Homes, care la momentul actual este de top !!!

Salvează

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.