Iata viitorul masinii electrice, conform Audi

Concept car-urile din familia Audi Sphere – Skysphere, Grandsphere si Urbansphere au reprezentat cu mandrie viitorul mobilitatii electrice din gama premium in cadrul Monterey Car Week. Insa asta nu este totul, un nou model este pe drum.

In cadrul recentului Monterey Car Week, neamtul Audi a tinut, evident, sa isi arate tehnologiile actuale si cele pe care urmeaza sa le lanseze in viitor. Marca si-a etalat integralitatea familiei Sphere, fara sa uite sa marcheze debutul in America de Nord a noii Audi S1 e-tron quattro Hoonitron. La toate acestea se adauga anuntul unui nou concept car electric si autonom totodata, sub forma unui SUV, care va fi dezvaluit in cursul anului viitor.

Un nou concept Activesphere la Audi

In acest weekend, Audi si-a prezentat viziunea sa cu privire la electrificarea viitorului si viitorul mobilitatii premium. Astfel, constructorul si-a prezentat conceptul Grandsphere, dotat cu un motor electric si cu condus autonom de nivel 4. La acest concept se adauga Skysphere, un micut cabrio cu doua usi, propulsie electrica, fara sa uitam de Urbansphere, un vehicul ce are drept scop sa se fofileze prin megalopolele cu circulatie intensa.

Sambata, 20 august, Audi a tinut sa isi expuna noua S1 e-tron quattro Hoonitron, un model unic in genul sau si in totalitate electric (si inspirat de Audi S1 quattro din anul 1987) in cadrul Monterey Motorsports Reunion organizat la Laguna Seca.

Insa, in cadrul Monterey Car Week, Audi a tinut in egala masura sa isi oficializeze prezentarea unui nou concept car care vine sa mareasca aceasta gama Sphere. Chiar daca ii stim deja denumirea, Activesphere, aceasta din urma nu va fi prezentata in mod oficial decat anul viitor. Stim doar ca va fi vorba de un SUV cu o forma mai degraba futurista. Bineinteles, va fi o masina 100% electrica, cu functionalitati in stransa legatura cu condusul autonom.

Vezi si:  Cele mai frumoase masini care vor marca anul 2018

Sursa: https://www.presse-citron.net/voici-le-futur-de-la-voiture-electrique-selon-audi/

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.