Vreau si eu un IPad, “ca tot romanul”

ipadIPad 2 64 GB WIFI Black

Stiti, acum cativa ani de zile, “iubitul nostru prim ministru” pe nume Emil Boc, sau piticul atomic, sau Neghinita sau sub ce apelativ il mai cunoasteti voi, se lauda la televizor ca “si-a luat si el un IPad ca tot romanul”. Apai, acum eu nu stiu daca tot romanul chiar are IPad dupa cum sugera ilustrul nostru conducator, dar eu personal inca nu am si ma tot gandesc cum sa ma invart sa fac rost de unul. Pesemne ca eu nu sunt roman, dupa spusele Bocului.

Cum nu m-am incadrat la bonusul de sase luni (ca doar sunt corporatist), momentan nu pot sa fac prea multe, ci doar sa ma uit pe Quickmobile.ro la un IPad 2 64 GB WIFI Black. Evident ca “black” pentru ca albul se murdareste repede si e mai aproape de roz (ceea ce vreau sa evit cu orice pret) si ar sta mai bine in mainile unei domnisoare. Apoi, WiFi, ca pentru navigare 3GS am deja o oarecare scula mobila care per ansamblu ma multumeste, chiar daca nu am flash la el si nici bateria nu ma tine cate “7 zile” (legenda asta inca e la moda).

Si cum sa nu jinduiesc dupa minunatia de IPad 2 64 GB WIFI Black cand vad acolo frumusete de procesor Dual-core ARM Cortex-A9 cu o viteza ce bate undeva la 1000 Mhz (undeva de vreo 10 ori mai mult decat cea a procesorului pe care il avea primul meu calculator), senzor de miscare pe trei axe, sistem de operare iOS 4, aparat foto si camera video? Un deliciu care pe Quickmobile.ro costa undeva la 2698.80 Lei. Un pret chiar bunicel.

Evident, va veti intreba de ce am eu nevoie de Ipad? Acum, sigur nu sunt un mare blogger, dar imi pierd zilnic destul timp pentru a intretine blogul acesta, pe care stiu ca il cititi cu placere 😀 , iar orarul meu de lucru nu este foarte intelegator cu aptitudinile mele 2.0. Prin urmare, un IPad mi-ar conferi o mai mare mobilitate si posibilitatea de a interactiona cu internautii si in pauza de masa, ori in pauzele de tigara, lucru care de pe calculatoarele companiei e mai greu de facut pentru ca proxy-ul prin care trec toate informatiile a fost setat sa nu permita accesarea retelelor sociale (cu exceptia Facebook). De pe telefon e mai greu putin, intrucat, oricat de mare ar fi ecranul, tot mic este si e greu sa te pui sa scrii o postare pe blog.

Acum, tot latura mea bloggeristica isi doreste sa poata impartati texte, imagini, clipuri si atunci cand sunt plecat din localitate si nu am acces la calculator. Acum retelele wireless sunt destul de raspandite, uneori chiar si la sate in care inca nu s-a asfaltat niciun drum, dar wireless-ul merge brici (de asta e la noi frumoasa ”tranzi?ia”) si practic as putea interactiona de aproape oriunde.

In blogosfera conteaza foarte mult si rapiditatea cu care preiei un anumit subiect. De exemplu, recent au avut loc atentatele din Franta. Lucrurile au inceput in jurul orei 17, iar eu am ajuns acasa si am scris despre asta de abia pe la ora 22:00 atunci cand subiectul era deja destul de rasuflat. Daca as fi avut un IPad 2 64 GB WIFI Black, as fi reusit sa scriu la cald despre acest eveniment tragic.

Bun, cred ca ajunge cu apologia IPad-ului 2 64 GB WIFI Black. Mai trag cu ochiul pe Quickmobile.ro si poate prind la un moment dat o oferta. Pana atunci, imi pun cenusa in cap in fata Bocului, intrucat nu sunt roman, pentru ca nu am IPad.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.