Numar artsy de februarie

blaN-am mai miscat nimic aici pe blog de ceva vreme, asta pentru ca am pregatit intens un numar artsy de februarie. Am vrut sa incepem anul in forta si sa-ti oferim o revista plina de idei cool de shopping, inspirate din muzica, cinematografie, literatura si pictura, scheme decorative de impact, pe masura operelor unor artisti celebri. Mai avem povestile a 3 case atinse de mainile unor oameni talentati si inspirati, partea a 5-a din cursul Etape diferite, decoruri potrivite in care am strans sfaturi si hint-uri de amenajare a spatiului de lucru acasa, special pentru freelanceri, proiecte de weekend vesele si colorate, pentru toate zilele cu ger de crapa pietrele si sfaturi practice numai bune de luat acasa. So enjoy!

Cuvinte incrucisate, litere desperecheate si expersii simpatice, aduna la tine acasa obiecte acre isi scriu singure povestea.

Partituri, saxofoane, referene cantate dupa ureche si ritmuri de rock&roll, invita-ti casa la un dans pe cinste.

Daca iti doresti o casa suprarealista si excentrica, in care obiectele sa para desprinse dintr-o imaginatie exuberanta, nu trebuie decat sa te inspiri din operele lui Dali.

Daca iti doresti armonie, cascade de culori si forme organice la tine acasa, inspira-te din operele lui Hundertwasser.

Leapsa de luna acesata s-a dus catre doi tineri artisti, castigatorii locurilor 1 si 3 la sectiunea Product Design a Concursului de Idei Inspired. Afla despre procesul de creatie a unui obiect si despre etapele pe care orice artist trebuie sa le bifeze atunci cand spera la un produs inovator.

Obiecte handmade, mobilier reconditionat, accesorii reinventate, toate si-au dat mana in casa visurilor a doi tineri din Texas, care ne povestesc cum au reusit sa-si transforme proiectele in realitate.

SI pentru fanii Zilei Indragostitilor, am ales un proiect simpatic si colorat, despre un prosopel amorezat.

Perdele dantelate, jaluzele cu panglici si materiale in rama de lemn, cu toate poti sa-ti imbraci geamurile plictisite.

Citeste sfaturi si idei despre cum sa imbini utilul cu placutul atunci cand vine vorba de munca de freelancer, despre cum sa-ti amenajezi un locsor numai bun pentru a-ti canaliza concentrarea si atentia catre ce ai de facut.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.