Pot sa imi cumpar ochelari de vedere online?

ochelari de vedere

ochelari de vedereRaspunsul este DA! In Romania exista inca o retincenta in a-ti comanda online o pereche de ochelari. Motivele sunt multe. Mai intai piata de online inca nu este chiar atat de dezvoltata ca in restul Europei. Apoi, suntem obisnuiti sa ne facem ochelarii la optici medicale – pentru ca la multe dintre ele consultul este gratuit si astfel scutim niste bani. Sau pentru ca atunci cand facem un control la un medic oftalmolog, la iesirea din cabinet se afla un magazin unde suntem invitati sa comandam ochelarii care tocmai ni s-au prescris. Un alt motiv este acela ca ne dorim sa vedem ochelarii pe care ii cumparam, sa ii probam si sa ne convingem ca ni se potrivesc.

Care ar fi avantajele achizitionarii online? In primul rand pretul . Acesta poate ajunga pana la jumatate sau chiar mai mult din cel dintr-un magazin de optica. Asta daca vorbim atat de pretul ramelor cat si de cel al lentilelor.  Deci pot fi facute economii importante in buget, asta chiar daca incluzi costul unei consultatii, care este importanta si in cazul magzinelor online – multe dintre ele nici nu iti fac ochelarii daca nu trimiti o reteta.

Pe urma vorbim de gama de produse care intr-un magazin online este mult mai mare decat cea dintr-o optica. Daca intr-o optica alegi de obicei dintr-o suta de produse, intr-un magazin online sunt mii de produse. Poti alege dupa gen ochelari pentru barbati si femei, dar si pentru copii. Si daca iti place un brand anume, ai sanse mai mari sa gasesti toata colectia intr-un online si nu intr-un magazin traditional. Asta este valabil si pentru ochelari de soare.

Un alt lucru ar fi economia de timp si de comoditate. Este evident ca este mult mai simplu si mai usor sa stai in fata unui calculator si sa iti alegi ochelarii preferati, urmand ca apoi sa ii astepti linistit acasa.

In privinta probatului, exista site-uri care it ofera si aceasta posibilitate click aici. Iti incarci o poza si poti vedea cu ti se aseaza pe fata. E adevarat ca unele module sunt mai performante dacat altele in privinta pastrarii proportiilor.

In orice caz., pentru a fi sigur ca ramele ti se potrivesc, cel mai bine este sa alegi folosind niste rame mai vechi, cu care te-ai simtit bine.  Alege aceleasi dimensiuni si astfel te asiguri ca o sa ai acelasi confort. Mai departe alegi doar forma si combinatia de culori care te intereseaza.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.