WhatsApp: cum sa trimiti mesaje temporare care vor fi eliminate in 7 zile

Functia de mesagerie temporara oferita de WhatsApp este acum disponibila. Ceea ce iti permite sa elimini automat toate mesajele pe care le trimiti in urmatoarele sapte zile. Iata cum poti activa aceasta functie.

WhatsApp, serviciul de mesagerie instant nu inceteaza sa se imbogateasca cu functionalitati noi de la o saptamana la alta. Recent, posibilitatea de a cauta mesajele in functie de data a fost integrate functiei sau cea care ne permite sa eliminam fisierele inutile.

De data aceasta apare posibilitatea de a trimite mesaje temporare. Poti face in asa fel incat mesajele sa dispara definitive dupa un anumit timp. Chiar daca functia de autodistrugere a mesajelor a fost anuntata deja in urma cu ceva timp, aceasta nu este inca disponibila tuturor utilizatorilor. Insa acum acest plan s-a concretizat deoarece WhatsApp a actualizat aplicatia ceea ce inseamna ca poti beneficia si tu de faimoasele mesaje temporare. Aceasta functie este disponibila pe aparatele echipate cu Android, iOS, KaiOS dar in egala masura pe versiunea web a aplicatiei.

Cum putem activa functia de mesaje temporare?
– Incepe prin a te asigura ca dispui de cea mai recenta versiune de WhatsApp, fie ca este vorba de Android sau de iOS. La ora la care scriem acest articol cea mai recenta versiune este 2.20.205.16;
– Lanseaza aplicatia WhatsApp de pe smartphone;
– Da click pe contacte;
– Apasa pe micuta icoana reprezentata de cele trei puncte verticale;
– Opteaza pentru functia afiseaza contactul;
– Cauta pana cand gasesti optiunea mesaje temporare;
– Apasa pe butonul Continua;
– Da click pe functia Activate;

Functia de mesaje temporare este acum utilizabila. Trebuie sa retii faptul ca, pentru moment, functia este activata doar pentru un singur contact. Pentru a alege mai multe contacte trebuie sa repeti pasii necesari de cate ori este nevoie.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.