Acestia sunt cei mai bogati piloti de formula 1

Acestia sunt cei mai bogati piloti de formula 1Piloti de formula 1 reusesc sa impresioneze de fiecare data atat prin talentul lor cat si prin averea pe care o pot dobandi de pe urma acestei activitati uimitoare. Potrivit stirisportive.ro, pilotii care se straduiesc sa ofere cele mai bune rezultate au si castiguri pe masura.

   Cei mai bogati piloti de formula 1

Eddie Irvine

Eddie Irvine are o avere neta de 120 de milioane de dolari. Acesta s-a simtit indragostit de F1 inca de  mic copil. Pasiunea pentru acest sport se datoreaza tatalui sau. Eddie si-a inceput cariera la varsta de 18 ani, mai exact in anul

Sebastian Vettel

Sebastian Vettel are o avere estimata la 120 de milioane de dolari. Acesta a castigat 358 de milioane de dolari in timpul carierei sale. Si-a inceput cariera in anul 1995 iar in 2001 a castigat Cupa Monaco Kart Junior.

In anul 2015, Vettel a semnat un contract cu Ferrari care va fi valabil pana in anul 2020. Acesta a castigat 4 titluri mondiale alaturi de echipa RedBull Racing.

Jenson Button

Jenson Button care o avere neta de 150 de milioane de dolari. In plus acesta castiga 16.5 milioane de dolari anual. A inceput sa piloteze la varsta de opt ani iar debutul sau ca sofer F1 a fost cu Willimas in  anul 2000.

Fernando Alonso

Este cel mai bun pilot spaniol din istorie si are o avere neta de 240 de milioane de dolari. Avea un salariu anual de 40 de milioane de dolari.  Este un sofer talentat si de-a lungul carierei sale a condus pentru  Minardi, Renault, McLaren si Ferrari.

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton are o avere de 285 de milioane de dolari. A obtinut primul titlu de campion in Campionatul Mondial de F1 in anul 2008. Cel putin 50 de milioane de dolari din averea sa provin din contractele pentru marci precum Tommy Hilfiger.

Lewis Hamilton mai este cunoscut si penrtru legatura sa cu celebritati precum Neymar, Kardashians sau Justin Bieber

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.