Audi A6 Allroad este aproape gata

Aceeasi reteta cu generatia precedenta? Ramane de vazut.

Dupa cateva teste concludente, Audi A6 incepe, incetul cu incetul, sa iasa la iveala, sa cucereasca drumurile europene, supunandu-se totodata regulilor, odata cu noile norme WLTP. Noua Berlina de la Audi face parte din programul de reinnoire a gamei oferite de firma germana in acest an. Cu numai putin de 15 noutati in ultima vreme, Audi incepe, incetul cu incetul, sa isi schimbe look-ul si sa recupereze terenul pierdut dupa lansarea lui Audi e-tron, primul model electric 100% al marcii.

Dupa cum arata imaginile spion aparute pe Internet in ultima vreme noul Audi A6 Allroad respecta aceeasi reteta ca si precedentele modele dinaintea sa. Regasim protectiile din plastic de la nivelul extremitatilor si cateva elemente decorative suplimentare. In ceea ce priveste dimensiunile si carcasa, acest nou model nu difera nimic fata de un Audi Avant Clasic. Astfel, ar trebui sa masoare in jur de 4.94 de metri si sa beneficieze de un volum de 530 de litri.

Viitoarea Audi A6 allroad, multa vreme ramasa singura pe segmentul sau, va fi nevoita sa faca fata unui numar mare de modele concurente precum Volvo V90 Cross Country sau Mercedes Classe E All-Terrain. In ceea ce priveste motorizarea, ar trebui sa ne asteptam la sosirea unui motor diesel, cu siguranta inspirat din A6 Avant, cu alte cuvinte, un V6 3.0litri TDI cu 231 sau 286CP. Pentru moment, nu se stie daca un model pe benzina isi va face sau nu aparitia. Daca este cazul, vom regasi cu siguranta un V6 3.0 litri TFSI cu 340 CP.

Oricum ar fi, se anunta a fi un model performant. Inca nu se stie data exacta a lansarii oficiale, speram ca anul acesta, nu-i asa?

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.