Cum ar fi ca noi sa facem toata curatenia in locul tau?

spalatorie covoare ilfov

spalatorie covoare ilfovLa prima vedere, spalarea unui covor poate parea a fi un lucru foarte simplu, dar, in cele mai multe cazuri, lucrurile nu stau chiar asa. Un covor pe care il vrem a fi curat necesita timp, multe solutii speciale de curatare, dar cel mai important aspect, un spatiu cosiderabil pentru stoarcere si uscarea acestuia, bineinteles,in cazul in care dorim ca acel covor sa aiba un aspect de nou.

Firma de Spalatorie covoare Ilfov va pune la dispozitie cel mai calitativ serviciu de spalat covoare, existent pe piata. Pentru ca suntem interesati de raportul calitate-pret si pentru a face mai eficienta curatenia in casele dumneavoastra, Spalatorie covoare Ilfov stie cum sa aiba grija de textilele pe care ni le incredintati, in asa fel incat acestea sa arate ca noi.

Firma noastra va pune la dispozitie cele mai curate covoare si asta doar in doipasi foarte simpli: Primul pas, dupa ce ne-ti contactat, noi venim sa luam covorul de la domiciliu, la adresa specificata de client. Pasul al II-lea, este curatarea, spalarea si dezinfectarea covorului, acesta fiind unul din cei mai importanti pasi de care noi ne ocupam cu mare grija si atentie.

In prima faza, covorul este analizat, urmand ca mai apoi sa se stabileasca cu certitudine procesul prin care acesta va trece. Pentru ca rezultatul obtinut sa fie unu pe placul clientului, trecem la faza a doua, care cuprinde aspirarea covorului, avand rolul de a indeparta praful si scamele din covor, pentru a ajuta la eficientizarea procesului de spalare.

Cea mai importanta etapa din spalarea covoarelor este chiar spalarea acestuia, pentru care noi folosim o tehnica specifica, care la randul ei presupune mai multe etape.

Prima etapa este prespalarea, etapa in care covorului i se aplica un start de detergent, in functie de marimea si profunzimea petei, iar acesta nu ataca tesatura covorului, acesta fiind special folosit pentru spalarea si curatarea covoarelor. Procesul de spalare a covorului se face utilizand tehnici necesare în funcție de tipul acestuia. Etapa urmatoare consta in clatirea covorului pentru a elimina detergentul si solutiile de curatarea in totalitate, urmand ca apoi covorul sa fie periat si sa aiba un miros placut.

In general ne dorim sa avem covoarele curate tot timpul dar stim cu totii ca asta este imposibil atunci cand avem copii, Spalatorie covoare Bucuresti vine in ajutorul dumneavoastra cu cele mai noi tehnologii de spalare si clatire a covoarelor in asa fel incat dumneavoastra sa aveti cat mai mult timp liber.Acum ca se apropie sarbatorile, este din ce in ce mai greu sa gasim timp si pentru noi , de aceea noi cei de la Spalatorie covoare Bucuresti va redam timpul atat de pretios si ne ocupam de cea mai grea sarcina din fiecare gospodarie.

Spalatorie covoare Bucuresti, va pune la dispozitie toate serviciile necesare sa nu trebuiasca sa va mai faceti griji in privinta covoarelor dumneavoastra, de aceea avem un serviciu complet ce implica si ridicarea covoarelor chiar dela domiciliu, si dupa efectuarea spalarii, va sunt returnate in cele mai bune conditii,deoarece pentru noi, covoareledumneavoastra sunt cele mai importante. Firma noastra foloseste o tehnologie de inalta calitate care face ca spalarea covoarelor sa fie o “joaca de copii”, fapt pentru care returnarea acestora este efctuata in 2-3 zile, deoarece asta depinde si de volumul si suprafata covorului.Serviciile prestate de firma noastra sunt oferite in Bucuresti si judelul Ilfov.

Echipa noastra specializata, foloseste 3 termeni-TLC ( Tender Love and Care) vitali in manevrarea si curatarea covoarelor dumneavoastra.

De ce sa colaborati cu firma noastra? In primul rand, apeland la o firma specializata de spalatorie covoare, automat beneficiati de incredere, profesionalism si experienta, lucru care va fi vizibil in rezultatul muncii noastre: covoare curate, igienizate si parfumate. Noi aplicam tratamente de spcialitate covoarelor astfel incat clientii nostri sa fie multumiti.

Oferim o uscare adecvata, acesta fiind un beneficiupentru dumneavoastra, intrucat, un covor care nu este uscat asa cum trebuie anuleaza tot procesul aplicat asupra acestuia. O uscare superficiala atrage dupa sine mirosuri neplacute, iar in cel mai rau caz mucegai in covor, ceea ce va duce la respalarea acestuia in scurt timp. Bineinteles, repetarea acestui proces constituie alt timp pierdut pentru ridicare si returnarea covorului, alti bani cheltuiti, nervi si stres pe masura.

Din fericire pentru dumneavoastra Spalatorie covoare Bucuresti, isi respecta clientii, nu face diferente intre acestia si se ghideaza dupa principii bine stabilite, unul dintre acestea fiind raportul calitate-pret. Firma noastra cuprinde mai multe oferte, mai ales acum in prag de sarbatori, cum ar fi:

  • 2 covoare spalate la pret de unul, la care se mai adauga faptul ca noi venim la domiciliu, va preluam covoarele si vi le returnam, fara ca dumneavoastra sa mai platiti in plus pentru retur.
  • La 3 covoare spalate de noi, primiti gratuit, din partea noastra produse profesionale de curatat pentru canapele si fotolii
  • Extragem covoarele de sub mobilier, iar dupa ce acestea parcurg procesul de curatare, spalare si deinfectare, il returnam si-l asezam de unde l-am luat, acest serviciu este gratuit, fara ca tu sa mai depui vreun efort

Firma noastra este cea mai avantajoasa din toate punctele de vedere, deoarece folosim produse ecologice, ce nu pun in pericol sanatatea clientilor, dar cel mai important este faptul ca te scutim de munca fizica grea si istovitoare, oferindu-ti astfel mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi. Pentru noi este foarte importanta increderea pe care clientii o acorda asupra serviciilor noastre, iar Spalatorie covoare Bucuresti are grija intotdeauna sa nu dezamageasca.

Daca sunteti de parere ca serviciile oferite de noi au fost pe masura asteptarilor dumneavoastra, va rugam sa lasati o recenzie pe site-ul nostru sau, de ce nu, sa ne recomandati si altor persoane, pentru ca firma noastra sa curate fiacare covor si pentru a face ca timpul tau sa fie de partea ta.

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de cele mai grele treburi, tu doar bucura-te de liniste si lipsa grijilor.

 

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.