Display laptop Acer – unde gasim cele mai bune preturi

laptop-strong

laptop-strongSunteti in cautarea unui display laptop Acer pentru laptopul dumneavoastra care trebuie reparat? Aveti un display spart, cu dungi, pixeli morti sau pur si simplu un display care nu mai afiseaza deloc – indiferent de motiv, va asteptem pe laptopstrong.ro cu o oferta complexa de display-uri si alte componente de laptopuri: baterii, tastaturi, incarcatoare de priza si pentru masina, balamale, coolere etc.

Oferta display laptop Acer

Avem peste 500 displayuri de laptopuri Acer. Exista foarte multe modele de laptop Acer lansate pe piata iar noi avem display-uri pentru aproape orice model, incepand cu cele mai mici ecran de 10.1 inch LED normale sau slim pentru netbook-uri si pa la cele mai mari displayuri de 17.3 inch pentru laptopurile desktop replacement. Displayurile noastre de laptop Acer sunt pentru mai multe serii, printre cele mai renumite fiind Aspire, Extensa, Ferrari si TravelMate. Laptopul dumneavoastra Acer in ce categorie se incadreaza. Ce tip de laptop cautati. Sunati-ne la 0727 555 525 sau 0768 335 533 si va vom ajuta sa descoperiti modelul de care aveti nevoie pentru a va repune pe picioare laptopul.

Display laptop Acer 10.1″ LED 1024×600

Acesta este un displal original si are dimensiunea diagonalei de 10.1 inch. In afara de conectorul de 40 de pini care se afla in stanga jos, displayul dispune de o rezolutie de 1024 x 600 pixeli si are iluminare led. Este un produs nou la un pret redus, de cea mai buna calitate. Se livreaza in stare perfecta, in timp scurt, prin servicii de curierat. Pentru comanda online accesati http://www.laptopstrong.ro/display-laptop-acer-101-led-1024600-4356.html.

Cat costa display laptop Acer?

Daca vreti sa cumparati un display de laptop acer atunci, dupa cum probabil va asteptati veti observa ca preturile difera in functie de calitate, de rezolutia ecranului, de dimensiunea acestuia si chiar de alte caracteristici tehnice. De exemplu, pe laptopstrong.ro pretul pentru un display laptop Acer cu diagonala de 17.3 inch si rezolutie 1600 x 900 pixeli HD+ este de aproape 300 de lei. Pentru un display mai mic, dintr-o alta serie de la Acer, cum ar fi cele mai mici de 10 inch slim sau normale, preturile incep de pe la 200 de lei. Conteaza foarte mult si modelul laptopului si seria din care acesta face parte.

Dar important este sa stiti ca oferim garantie pentru orice display laptop. Calitatea este A+ iar livrarea se face in timp scurt pentru ca dumneavoastra sa puteti repara rapid laptopul si sa va folositi de el in continuare.

Salvează

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.