Stii care sunt cele mai asteptate masini ale anului 2018?

Planuiesti ca in anul ce vine sa iti achizitionezi o masina noua dar nu stii care ar fi cea mai buna investitie? Care sunt cele mai asteptate masini ale anului 2018?

Salonul de la New-York care va avea loc in luna aprilie ar trebui sa primeasca noua Alfa Romeo Giulia Coupé. Pentru a « invada » piata americana, celebra marca de masini Alfa Romeo a ales sa propuna o varianta coupé a celui mai recent model al sau Berlina.

O alta marca foarte celebra si foarte apreciata, Audi, va fi foarte activa in anul 2018. Marca germana de masini ar trebui sa prezinte la salonul de la Geneva noul sau Audi A1. dotata cu cea mai recenta platforma MQB A0, acest model va avea o caroserie cu cinci usi.

Noul Jeep Wrngler, prezentat deja in luna octombrie la Los Angeles va fi comercializat la inceputul lunii viitoare. Iar scopul noului Mercedes Classe A este unul precis- sa concureze cu Audi A3 si cu celebrul BMW seria 1. Un nou model care va arbora un stil mult mai practic decat pana acum.

Iar noul Renault Clio este prezentat drept un model extrem de futurist de masina cu un scop bine definit- acela de a afisa o noua identitate din punct de vedere stilistic.

Dupa o posibila expozitie la Detroit, noul Ford Focus va fi comercializt in 2019 sau 2020. In stilul recentului model Fiesta, noul Ford Focus va avea mai multe mdoele, cu patru sau cinci usi.

Masinile SUV sunt foarte in voga in anul 2018. Seat-ul SUV cu 7 locuri va incerca sa faca concurenta modelului Peugeot 508, incercand sa aiba cel mai abordabil pret in acelasi timp.

Rolls Royce-ul SUV isi va face si el aparitia pe piata auto. Un model de lux care va depasi cu siguranta pretul de 500 000 de dolari. Pe piata automobilelor de lux isi va face aparitia si Lamborghini SUV URUS.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.