Cartuse originale pentru imprimanta, produse compatibile sau kituri de reincarcare? Iata recomandarile specialistilor

Pe cat de accesibil este pretul imprimantelor la ora actuala, pe atat de scumpe sunt consumabilele pentru foarte multe modele. Daca atunci cand ai achizitionat imprimanta nu ai tinut cont de acest aspect, cel mai probabil te afli si tu in situatia in care te intrebi ce sa alegi dintre cartuse imprimanta originale, produsele compatibile sau kiturile de reincarcare.

Ei bine, niciuna dintre solutii nu este o alegere gresita, dar depinde foarte mult de contextul in care te afli, tipul imprimantei si tipul de produse care se gasesc pe piata. Iata care sunt recomandarile si cum poti sa economisesti anual, facand alegeri inspirate in randul consumabilelor.

 

Pledoarie pentru cartusele originale

Producatorii imprimantelor recomanda, in mod explicit, folosirea consumabilelor din gama imprimantei, ale brandului lor, si nu alternativele. In acelasi timp, tot ei sunt cei care vand dispozitivele periferice la preturi foarte mici, chiar sub costul de productie, si isi recupereaza foarte rapid banii prin politica de pret a consumabilelor. Aceasta practica este cunoscuta, dar nu toti posesorii de imprimanta s-au informat suficient inainte de a face achizitia.

Cei mai multi au fost atrasi de functiile moderne ale imprimantei si nu au verificat pretul cartuselor originale. Asadar, daca te aflii in situatia in care un produs original este mult prea costisitor si nu poate fi sustinut, periodic, de bugetul tau, prima solutie este sa te indrepti catre cartusele compatibile. In unele cazuri, ajungi sa platesti cu pana la 3 ori mai putin si ai calitate garantata.

 

Calitatea produselor compatibile

Exista foarte multe pareri despre cartusele compatibile, dintr-un simplu motiv: se gasesc intr-o foarte mare varietate. Vei gasi atat review-uri pozitive, cat si review-uri negative, si poate iti va fi greu sa intelegi daca merita sa risti. Ei bine, totul depinde de modul de achizitie.

Daca vei cumpara produse compatibile dintr-un magazin de top, specializat in acest domeniu, acestea vor respecta toate standardele iso si vor avea o foarte buna calitate. Nu cumpara din magazinele universale astfel de produse, pentru ca risti sa iti defectezi imprimanta. Intr-un magazin specializat, ai oportunitatea de a te consulta cu un specialist, de a alege dintr-o gama variata de produse si de a accesa review-urile altor clienti. Cumpara din mediul online!

 

Alternativa, kitul de reincarcare

Kitul de reincarcare devine o alegere in momentul in care ai epuizat primele doua optiuni de mai sus. Aceste kituri contin cernala si o seringa ce se foloseste pentru umplere. De regula, vin la pachet cu un scurt ghid prin care iti explica etapele procesului de reincarcare, dar daca nu esti sigur pe ceea ce faci, este indicat sa apelezi la un specialist (cel putin pentru prima reincarcare).

Costurile sunt avantajoase si vei reusi sa economisesti foarte mult in situatiile in care pretul cartusului original este atat de mare, incat il depaseste pe cel al imprimantei. Asigura-te, de asemenea, ca vei cumpara aceste produse dintr-un magazin specializat, unde expertii stiu exact ce sa iti recomande pentru a rezolva nevoile tale specifice.

 

Cel mai bun pret la cartuse imprimanta este oferit de TonerPro.ro

TonerPro.ro este magazinul ideal pentru posesorii de imprimante. Gasesti aici toate consumabilele pentru device-urile periferice, indiferent de brand: Canon, HP, Sagem, Samsung, Toshiba, Xerox, Lexmark, Orion si multe, multe altele.

Fie ca vrei un toner imprimanta: www.tonerpro.ro/toner-imprimanta.html sau cartuse de buna calitate, aici le gasesti pe toate.. TonerPro.ro vinde atat produse originale, cat si produse compatibile. Cele compatibile respecta toate standardele iso.

 

Date de contact:

Tel: +40 21 348 1519

E-mail: office@tonerpro.ro

 

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.