Cum sa te reapuci de sport in 2021

Este una din cele mai bune rezolutii ale anului 2021, sa te reapuci de sport. Fie pentru a slabi, fie pentru a avea grija de sanatatea ta sau pentru a elimina stresul, iata trei idei care functioneaza cu adevarat.

Conform OMS, sportul este una din cele mai bune rezolutii pe care am putea sa ne-o fixam in 2020. Cu siguranta numeroase sunt persoanele care isi doresc sa practice o activitate fizica anul acesta, mai ales persoanele cu varsta de sub 35 de ani.

Cum am putea sa ne reapucam de sport in 2021?

In primul si in primul rand, trebuie sa avem o motivatie puternica inainte de a ne face un abonament la o sala de sport. Intreaba-te intai si intai de ce vrei sa practici sport. Pentru a pierde in greutate, pentru a fi mai suplu, pentru a-ti recapata forma, pentru a elimina stresul? In plus, este esential sa gasesti sportul care sa iti faca placere, sportul nu trebuie sa fie considerat o tortura.

3 idei de testat

Iata trei idei pentru a te reapuca de sport in ciuda crizei sanitare:
Sportul in videoconferinta. Numeroase sunt salile de sport si antrenorii care propun cursuri in videoconferinta. Aceste cursuri permit practicarea unui sport de acasa, ceea ce este extrem de confortabil. Se recomanda in special Yoga, gimnastica suedeza, Pilates sau Zumba care nu necesita un material special.

Sportul acasa. Pentru sportivii si sportivele care isi soresc sculptarea siluetei. Cu ajutorul unui covor de Yoga acest lucru este posibil. Pe smartphone-uri exista numeroase aplicatii gratuite care propun programe de antrenament de efectuat acasa.

Sport la exterior. Sportul la exterior este o excelenta idee. Nu doar ardem calorii ci ne facem plinul cu vitamina D datorita razelor UV ceea ce ne permite sa luptam impotriva depresiei de sezon, impotriva bolilor cardiovasculare.

Nu mai ai nicio scuza, reapuca-te si tu de sport.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.