Top 3 sporturi de toamna

Toamna, temperaturile scad incetul cu incetul. Acest lucru poate parea un lucru comun, cu toate acestea, o perioada a anului care poate fi propice descurajarii. Ne facem cu mai mare greutate curaj sa facem miscare. Dar nu este deloc momentul potrivit sa abandonam sportul, nici vorba de asa ceva. Descopera si alte modalitati de a mentine un metabolism de baza ridicat.

Inotul. Este sportul rege al toamnei. Un sport non traumatizant care te va ajuta sa te mentii in forma inainte de inceperea sezonului rece. Si, mai ales, un sport care se practica la interior. Nu mai ai nicio scuza, bazinul te asteapta. Inotul este un sport care nu este deloc violent cu corpul nostru. Articulatiile nu sunt deloc supuse unor socuri repetate cum ar fi spre exemplu cazul cu joggingul. Cheltuielile energetice nu vor fi niciodata egale cu o sedinta de running. Inotul ar trebui sa fie practicat de minim doua ori pe saptamana.

Coarda de sarit. Iata o excelenta idee, odata cu venirea toamnei : achizitioneaza o coarda de sarit. Nu este vorba despre o investitie enorma, chiar din contra. Miscarile repetate efectuate permit corpului sa se tonifice, circulatia sangelui este imbunatatita. Este o activitate sportiva exclelenta impotriva aparitiei varicelor. In plus, iti vei lucra astfel echilibrul.

Badminton. Daca vrei sa te pastrezi in forma si sa te distrezi totodata, badmintonul este sportul perfect pentru tine. Este un sport extrem de complet, mult mai complex decat pare la prima vedere. Este un exercitiu cardio excelent din toate punctele de vedere. Te vei convinge de acest lucru urmarind la televizor un meci de badminton, doar fiind atent cat de obositi sunt jucatorii dupa o singura partida. Nimic mai potrivit pentru a-ti imbunatati capacitatea pulmonara si cardio-vasculara.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.