Steroizi orali sau steroizi injectabili?

steroizi-1

steroizi-1Toti sportivii stiu ce sunt steroizii, iar multi dintre ei au experimentat efectele acestor medicamente pe ei însisi. Pentru a contribui la eficacitatea setului de greutate de receptie, trebuie sa se respecte în mod strict regulile, utilizarea lor trebuind sa fie controlata cu strictete. Culturistii iau steroizi anabolizanti pentru modelarea muschilor.

Persoanele care nu au experienta în lumea culturismului si care iau pentru prima data steroizi, nu trebuie sa depaseasca doza recomandata, deoarece aceasta duce la efecte secundare nedorite. înainte de începerea tratamentului, trebuie sa stii cât mai multe posibil, cu privire la riscurile asociate cu consumul prelungit de steroizi anabolizanti, precum si posibilele consecinte.

Exista doua tipuri mari de steroizi anabolizanti: orali si injectabili. Poti administra în timpul tratamentului ambele combinatii, deoarece acestea în sine nu fac rau. Cu toate acestea, tratamentul injectabil poate da unele probleme, astfel încât pentru sportivii în devenire, recomandabil este sa utilizeze numai steroizi pe cale orala în timpul tratamentului, în primul an. Tipurile de anabolici cum ar fi Anavar si Dinabol sunt ideale în astfel de situatii. Trebuie doar sa întelegi ca medicamentele orale nu sunt atât de benefice precum sunt si steroizii injectabili.

Fiecare sportiv îsi pune întrebarea, care sunt cei mai buni steroizi, atunci când îsi da seama ca a mers la limita de caracteristici naturale ale organismului în ceea ce priveste cresterea masei musculare. Exista mai multe articole si informatii cu privire la steroizi, dar ele nu au baza stiintifica. În ultimul deceniu, culturismul a avansat suficient de mult, În literatura straina de specialitate existând informatii credibile, care stau la baza folosirii steroizilor de crestere de catre sportivii occidentali. Stiinta moderna poate permite utilizarea de steroizi cu maxima eficienta si aproape fara niciun pericol pentru sanatate.

Toti steroizii anabolizanti au activitate androgenica, dar îtr-un grad diferit. Cu cât este mai puternic si mai eficient steroidul, cu atât mai mare este efectul secundar. De obicei, steroizii injectabili sunt mai siguri, comparativ cu steroizii sub forma de tablete. Cu cât este mai mare doza si cantitatea de steroizi, cu atât exista mai multe efecte secundare si expresia de recul. Nu încerca sa obtii rezultate rapide, recurgând la cicluri nebunatice, pentru ca dupa câteva luni vei fi dezamagit de aceasta abordare. Intre doua cicluri de tratamente este indicat sa se faca o pauza.

Exista si steroizi care se administreaza în conditii de siguranta. Acest lucru este explicat pur si simplu ca fiind un steroid anabolizant mai puternic si în conditii de siguranta, demonstrat prin teste. O concluzie principala este aceea de a administra steroizi în doze moderate, în combinatii potrivite, fara a depasi timpul optim al unui ciclu. În felul acesta vei reusi sa -ti formezi la un singur ciclu, o masa de aproximativ 5-7 kg de muschi si de a pierde o cantitate semnificativa de grasime. Rezultatele sunt fenomene stabile, cu recul minim si cu efecte secundare absente.

Salvează

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.