Steroizii injectabili – sfaturi generale

steroizi-2

steroizi-2Steroizii injectabili sunt foarte populari printre culturisti în general si printre sportivii ce practica sporturi care necesita o rezistenta mai mare. Disponibili atât sub forma de tablete cât si sub forma injectabila, scopul lor principal este de a creste rapid greutatea muscular care asigura sportivilor putere si capabilitati de anduranta. Astfel sportivii se pot angaja pe termen nelimitat pentru formarea si îmbunatatirea performantelor sportive. Piata de steroizi este astazi saturata cu o mare varietate de produse. Cea mai importanta informatie este de a cunoaste opiniile si cum se iau dozele. În cazul în care utilizezi steroizi, ar trebui sa te concentrezi asupra caracteristicilor fiziologice a sportivilor cu experienta. Utilizarea diferitelor tipuri de steroizi au un efect pozitiv asupra sintetizarii aminoacizilor cu minerale. Rezultatul acestei influente este cresterea rapida în volum a masei musculare. Forma injectabila cu steroizi este mult mai populara prin monitorizarea zilnica a dozei simplificate, iar pretul este mul mai ieftin, multi sportivi preferând acest tip de steroizi.

Danabol

Unul dintre cei mai cunoscuti steroizi injectabili este Danabol, si are urmatoarele proprietati: o crestere puternica asupra greutatii musculare, efect pozitiv asupra starii emotionale a sportivilor, ajuta la sintetizarea rapida a proteinelor, creste capacitatea de putere si rezistenta, are efect benefic asupra evolutiei proceselor metabolice din organism, minimalizarea excesului de lichid si a acumularii de grasime din tesutul muscular. Doza zilnica recomandata este de 30-50 mg. Pentru începatori este recomandata o doza minima, deoarece acest lucru face corpul sa se simta plin la prima expunere cu steroizi. În caz de disconfort trebuie întrerupt urgent tratamentul. Durata totala a unui tratament dureaza între 5-8 saptamâni. Danabolul poate fi utilizat numai în combinatie cu alte medicamente. Atunci când te decizi sa utilizezi Danabol în asociere cu alti steroizi, doza trebuie redusa si trebuie sa se bazeze pe dublarea rezultatelor. O optiune ideala de combinare a steroizilor este Propionat sau Sustanon. Tratamentul cu Danabol se face usor iar eficacitatea tratamentului este complet dependenta de sportivii individuali si cu experienta.

Turinabol

Turinabol este cel mai bun steroid si de calitate pentru construirea masei musculare în relief. Turinabol a cunoscut o cerere mare de cumparare datorita caracteristicilor sale. Acest medicament poate fi combinat si cu alti steroizi. Durata tratamentului este de 5-8 saptamâni iar doza administrata este de 40-50 mg zilnic. Steroizii au scopul de a creste masa musculara în diferite tipuri. În acelasi timp nu trebuie sa uiti despre nutritia adecvata, îndreptata spre cresterea produselor de origine proteica si de fortificare a organismului. În plus, ar trebui sa renunti la exercitiile de zi cu zi, deoarece sportivii trebuie sa fie calmi emotional, drept urmare ar trebui sa reduca la minim cantitatea de stres. Astazi Turinabol se afla pe primul loc în clasamentul steroizilor de crestere.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.