Ghost of Tsushima, un joc pe care chiar si Akira Kurosawa si-ar dori sa il joace

„Protejandu-i pe cei din jur”, reusim sa ne protejam pe noi insine”, spunea Akira Kurosawa cu „Cei sapte samurai”. Iar noutatea exclusiva ce va aparea pe Play Station 4, Ghost of Tsushima reia filozofia marelui stapan intr-un action RPG care s-a dezvaluit recent in toata splendoarea sa.

Cea mai recenta conferinta State of Play de la Sony a fost in intregime consacrata primilor dezvaluiri despre noul joc de actiune RPG, Ghosts of Tsushima. Diferiti dezvoltatori de la studioul Sucker Punch Production, care l-au conceput pentru Sony, au prezentat cateva parti din joc, un joc care va fi cu siguranta cel mai important nume exclusiv pentru Play Station 4, inainte de a aparea PS5.

Timp de 18 minute, cei care au conceput acest joc, au vorbit despre aspectele de explorare, de lupta, sau de personalizare a jocului. In Ghost of Tsushima, jucatorul il incarneaza pe Jin, un ronin, care evolueaza intr-o reconstituire a unei open-world a insulei Tsushima, aflata in Marea Japoniei, intre aceasta si Coreea de Sud. Aventura are loc la sfarsitul secolului 13 in pline tentativa a invaziei mongole si la apogeul epocii samurailor.

Intre For Honor si Assasin’s Creed. Dupa cum il prezinta si dezvoltatorii sai, acest joc ii va face pe cei care il vor incerca sa exploreze magnifica insula colorata Tsushima. Pentru a-i ghida, jocul face apel la un sistem de ghidare natural. Este vorba despre vant care ii va ghida pana la obiectivul lor. Sau si la animale precum vulpea sau pasari pentru a le arata calea spre anumite locuri mai ascunse. Si in calitate de razboinic, Jin va trebui sa faca fata unor numeroase lupte. Va trebui sa se angajeze in dueluri sau sa se angajeze in lupte mai discret, in modul ninja sau fantoma.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.