Jocuri online 2014

Ce sa mai ma joc?

De cateva saptamani tot stau asa degeaba in fata calculatorului si tot caut sa ma joc si eu ceva ca m-am cam plictisit stand degeaba si privind monitorul asta care isi mai schimba din culori .Am descarcat GTA san andreas ,m-am jucat 2 zle si m-am plictisit,bine nici calculatorul meu nu duce cine stie ce .Am zis sa descarc counter dar sunt scarbit de el ,ma jucam cand eram copil .Intr-un final am ajuns sa ma joc pe net jocuri,jocuri cu masini gen sa parchez masina,ba jocuri de poker online cand mai vreau sa castig un banut sau cele cu motociclete sa trec peste obstacole. Sincer chiar imi plac jocurile acestea, nu necesita nici timp pentru descarcare , imediat pot sa ma joc ce am chef. Bine unele jocuri care inca sunt pasionat de ele le descarc si ma joc dar numai atunci cand imi vine cheful in rest jocuri pe net cat cuprinde.

Cred ca si voi , nu toti , doar unii din voi mai va jucati jocuri online nu?

Cred ca se poate afirma faptul ca jocurile online au aparut odata cu aparitia Internetului. Au aparut fix ca ciupercile dupa ploaie. Adevarul e ca tuturor ne place sa ne jucam joculete online. Nu are rost sa va mai amintesc succesul FarmVille (sper ca am scris corect) sau a altor jocuri online.

Recunosc, eu unul ma joc destul de des. Vorba aia, work hard – play hard, corect? Cele mai cautate jocuri online in 2012 au fost jocurile de strategie, jocurile cu impuscaturi, jocuri pentru copii si jocuri specifice pentru fete, de tipul Bratz sau Barbie.

Audienta e din ce in ce mai rafinata si mai pretentioasa, asadar producatorii sunt nevoiti sa vina intotdeauna cu ceva mai bun, mai nou, mai stralucitor. Exista milioane de joculete pe Internet (da, milioane, nu gresesc) si cateodata este greu sa alegi un site bun pe care sa te poti juca in liniste, fara zeci de reclame, fara PopUp-uri si fara alte minuni.

Va recomand cu caldura site-ul de mai sus, au jocuri foarte bune si foarte distractive. Jocurile se joaca direct din browser-ul dumneavoastra preferat, fara a fi nevoie a instala sau descarca ceva. Majoritatea PC-urilor au deja toate plugin-urile necesare pentru a va juca rapid si usor. Nici conexiunea la Internet nu trebuie sa rupa gura targului, e suficienta o conexiune de viteza medie. Din pacate, aceste jocuri nu se pot juca pe majoritatea smartphone-urilor, dar acolo exista alte zeci de jocuri si aplicatii care sa le inlocuiasca cu succes.

Jucareala placuta!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.