S-a dus un meci pe biletul de pariuri? Vezi cum iei banii înapoi garantat!

pariurix-nextblogs-1

Ai auzit de promoția prin care ți se rambursează miza dacă te scoate doar un meci de pe bilet. Vezi aici la ce casă de pariuri online e valabilă: https://pariurix.com/la-betano-iti-dam-banii-inapoi-daca-pierzi-un-singur-meci-pe-bilet.html. Dacă ești parior, nu se poate să nu te fi lovit „blestemul” meciului care îți strică o frumusețe de pariu multiplu.

Îți dau imediat detalii despre promoție, dar mi-am amintit un episod care pică exact pe topic. Aveam doi colegi de redacție. Unul era în vacanță, pe plajă. Altul trecea printr-un moment neplăcut. Concret, îi murise soacra. Povestea ar fi sinistră dacă nu ar fi oarecum comică pentru neutri.

„Frate, m-a făcut Djurgardens!”

Cel aflat în vacanță nu știa de situația celuilalt. Trecea, la rândul său, printr-o dramă. Consultând rezultatele din ziua precedentă în timp ce stătea întins pe șezlong cu o bere în mână, a remarcat că din cele 10 meciuri de pe biletul de pariuri nu îi ieșise doar unul: Djurgardens – Ostersunds.

pariurix-nextblogs-2

A pus mâna și l-a sunat pe colegul aflat la priveghi. Inițial, acesta nu a vrut să-i răspundă, dar până la urmă a cedat insistenței cu care suna telefonul.

„Da, Fugă (de la Fugărețu), ce e?”

Frate! M-a făcut Djurgardens!!!”

Ehei, dacă ar fi beneficiat „Fugă” de promoția celor de la Betano, nu s-ar mai fi aflat în această ipostază care a devenit stânjenitoare după ce a aflat de necazul colegului.

Cu atât mai frustrant este atunci când te scoate ultimul meci de pe bilet. Dacă ești cunoscător, pui „contră” și tot câștigi ceva, mai ales că acum poți paria de pe telefon și nu trebuie să ajungi în fața calculatorului. Dar, dintr-un exces de naivitate, ai foarte multă încredere în acel ultim meci și nu vrei să cedezi nici măcar un leu din câștigul biletului multiplu.

Mai rămăsese un singur meci…

Mi s-a întâmplat să am cinci meciuri pe un bilet, toate absolut „sigure”. La penultimul meci, mi-a trecut glonțul pe la ureche. Anderlecht a marcat în minutul 90 și a câștigat partida cu codașa Lokeren. Mai rămăsese un singur meci de ieșit: Steaua – Gaz Metan Mediaș. X2 avea cotă 3.20, dar puteam să bag mâna în foc că urma să câștige Steaua. Bine că nu am băgat-o. 0-1 scor final.

pariurix-nextblogs-3

Trebuie să respecți câteva condiții

Ca să beneficiezi de promoția prin care ți se rambursează miza dacă te scoate doar un meci, biletul trebuie să cuprindă între 5 și 10 selecții, toate pe cote minime de 1.65 și toate pre-meci. De asemenea, sunt acceptate numai câteva tipuri de pariuri pe fotbal: 1X2, total goluri, GG/ NG.

Promoția „Bani înapoi pentru pierdere la limită” este valabilă doar pentru pariuri pe fotbal (Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1) și pe baschet pariurile de tipul victorie, handicap, sub/peste plasate pe competițiile Euroleague, NBA, campionatul Spaniei, Eurobasket).

pariurix-nextblogs-4

Mai sunt aspecte pe care ar trebui să le cunoști: 1. Suma maximă pe care o poți primi înapoi este de 100 de lei, în limita a trei pariuri pe zi; 2. Nu sunt acceptate pariurile de tip sistem/ banker; 3. Dacă oricare dintre meciuri se amână, se anulează sau rezultatul este omologat cu cota 1, atunci oferta nu este valabilă; 4. Dacă atunci când vrei să încasezi biletul de joc sunt active în contul tău bonusul pentru prima depunere sau bonusul pentru reîncărcare, atunci returnarea banilor se va efectua în întregime ca bonus și nu în bani reali (cu alte cuvinte, este obligatoriu sa rulezi noul bonus de 5 ori pentru ca suma să devină disponibilă pentru retragere în bani).

Te obligă la un joc curajos

Una peste alta, este o ofertă care se poate dovedi foarte utilă. Singura condiție care îmi pare oarecum exagerată este acea cotă minimă de 1.65 pentru fiecare selecție de pe bilet, însă și ea se poate dovedi un avantaj. Te obligă să joci mai curajos. Cinci meciuri cu cotă 1,65 pe bilet înseamnă o cotă totală de 12,2. În plus, de câte ori nu ai pierdut pe cote de 1.20-1.40?

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.